reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To widzę że czekają mnie przeprawy z tym nocniczkowaniem. Ja mam takie wrażenie że Majka jeszcze sama nie kontroluje siusiania i choć sadzam ją cały czas w ciągu dnia to jednak będę musiała na rezultaty jeszcze poczekać

No i siedzimy w chałupie. Wyszły jakieś chmurzyska i robi się paskudnie.
A mnie się nic nie chce, całe szczęście, że Jędrek zajął się lepieniem ciastoliny, mam luzik.

Ewcia jak ja czytam co Ty wyprawiasz w kuchni i jak lubisz gotować to ..... jestem pełna podziwu. Dla mnie kuchnia to jest pomieszczenie, gdzie muszę wejść, muszę ugotować i.... jedynie jedzenie sprawia mi przyjemność ;-)

Co do mieszkania. Pewnie niedługo zamienicie. No w końcu po coś ten Twój mąż siedzi za granicą :tak:
no ja mysle,ze na cos tam robi,,hehe

Ewcia ja też lubie gotować ale bez przesadyzmu;-)Nasze mieszkanko też małe, 36 m ale da się przeżyć.Sąsiadka na takim ma 5 synów:baffled::baffled:To dopiero ciasnota...
wow 5 na takim małym,,szokkk

No i siedzimy w chałupie. Wyszły jakieś chmurzyska i robi się paskudnie.
A mnie się nic nie chce, całe szczęście, że Jędrek zajął się lepieniem ciastoliny, mam luzik.
my tez siedzimy w domu,,juz po mnie wydzwnaiali,ale ja tam siedze i nie wylaze,,hhee

U nas tez zrobilo sie juz brzydko na dworzu ale wychodzimy juz bo tesc jedzie po nas...
Ewcia ile placilas za swoj kalendarz i ile czekalas?
Milej niedzieli

reklama
Do góry