reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej
U mnie pada, szaro, buro, ponuro.
Też mam problem z prezentami dla moich kobietek, kurcze nie mam pojęcia co im kupic, zupełny brak pomysłów.
Gdzie znajdę w Gdańsku dobrą krawcową do uszycia firanek??
Chyba będę musiała do jakiegoś marketu pojecha bo nie znam żadnej a tam chyba szyją na działach z materiałami.

reklama
Dzień dobry! U bmnie też szaro na dworze i chłodniej niż wczoraj! Adrianek w przedszkolu! Maja dzisiaj tatrzyk:-) Ja w domciu sprzątnęłam troszkę, obiadek naszykowałam i usiłuję kawę wypic:dry: Mała od wczoraj mega zmierzła:hmm: Znów usiłuję ją odcycowac i chyba dlatego chodzi za mną i płacze. Zresztą ona od paru dni naręczna postanowiła byc:eek: Wszystkie czwórki jej się na raz przebiły i jeszcze dobrze nie wyszły a już trójeczki widac:huh: Bidulka:-(
Wszystkim chorutkim dużo zdróweczka i duuuuuuuuużo słoneczka!!!!!
833lf.jpg

Ja mięsko podzieliłam, mieszkanko posprzątałam zaraz wychodzimy z małym.Już dziesiaj byliśmy na dworze ale musze coś załatwić więdz idziemy znów.Cały tydzien będe biegać bo musze donieść papiery na dodatcje i na rodzinne:dry::dry::dry:Nie znosze tego.Ale tam pochmurno, buro i ponuro:-(

My tez juz po obiadku, mieszkanko posprzatalam, a teraz kawusiam:tak:. Maly wlasnie sie poklada chyba zaraz usnie, a Natalka sie uczy wiec mama ma czas dla siebie;-)

Witamy
My tez juz po spacerku, obiad zrobiony znaczy zupka a drugie danie wstawie jak mezus wroci. Dzis Maks znow nie byl wprzedszkolu dalej mi okropnie kaszle na dodatek Maja skonczyla w niedziele antybiotyk i dzis dostala kaszlu :-(Wlasnie nas zapisalam do lekarza na 17 wiec sie okaze czy cos im dolega. Maz byl dzis znow u lekarza i dostal dwa dni chorobowego. Wiec jutro bedzie w domu sajgon, chyba go zostawie w domu a sama sie wypuszcze po sklepach pokupowac jakies rzeczy dla dzieciakow na Mikolaja. U nas jest taka tradycja ze na Mikolajki czyscimy swoje buty i tam rano znajdujemy prezenty, wiec nie jest to kosztowny Mikolaj. Najczesciej wrzucam jakies owoce, malutki samochodzik. :tak:
A co mezowi kupie hmmm tez nie wiem czy zasluzyl bo ostatnio miedzy nami bylo i jest nieciekawie. Wiem ze potrzebny mu nowy portfel, szalik i czapke tez mozna by bylo mu wymienic. :tak:

Idę po Adrianka a na dworze ciemno:eek: Mam nadzieję że nie złapie nas deszcz:confused2: Madzia chodzi za mną i wrzeszcy prawie cały czas:dry: Wczoraj było to samo i uspokoiła się dopiero jak przyszedł Adrianek:blink:

No my bylismy na pscerku i zakupach ale jak wracalismy to zlapal nas deszcz i troche mokre wrocilysmy.Oczywiscie wozek phalam a dziecko w dwie strony na nogach a sklepy mamy dosc daleko.Zachcialo mi sie takiej zupy buraczanej.a pozniej schabik bede piekla ze sliwka.Ja tez nie bede kupowac jakis wiekszych prezentow na mikolaja.Jakis drobiazg i to wszystko.Pod chionke cos konkretnego tylko bedzie.
Anaconda moja ciagle sie bawi tym domkiem lub figurkami z niego czyli tubiskami :)

reklama
My też już jesteśmy.Mały biega ja robie sałatke z tuńczykiem i oglądam W-11.Konkretny obiadek bedzie jak małż wróci...Kupiłam małemu świetną koszule w krate w szmateksie:-)Chciałam coś dla siebei ale wybredna się zrobiłam albo to nie był mój dzien na zakupy.

Do góry