reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w koncu dotarlam.U nas na mikolaja tez skromnie:yes: czekoladki tylko i ciao bao:-D po prostu pychotka.My wieksze prezenty to na gwiazdke dajemy.Co do kaski na prezenty to u nas jest wesolo bo niby Jacek zarabia ale kaska ja dysponuje on nawet pinu do karty swojej nie zna:-D:-D(kiedys znal ale teraz juz nie pamieta)
Woloszki zdroweczka dla Maksia oj bidulek z niego.
Zdiecia dzieciaczkow super:yes:
Ja sie rzegnam ale gdzies tu pokraze jeszcze:-)tylko napisze juz DOBRANOC co bym potem nie zapomniala

reklama
Witam z samego ranka
Wszystkim obdarowanym gratulacje:-):-)
Woloszki zdrówka dla Małego.
Inna Oliwka śliczności:-):-)
Co do Mikołaja to u nas też M zarabia, ja mam niby kase ale karte ma on bo mnie sie pieniążki nie trzymają:-p:-pNo i jak co roku dałam mu drobiazg i wiedziałam,że raczej nic nie dostane ale przykro jest z Tego powodu zawsze.Tzn. dostałam czekolade, choć dzwoniłam,że bolą mnie zęby...A ja mu kupiłam gre komputerową:baffled:Ale tłumaczenie miał niezłe"Ja nie mam kasy":nerd:No ciekawe, ciekawe:sorry2::sorry2:
Ale było miło, przyjechała koleżanka z 14 miesięcznym synem i chłopaki zrobili mały bajzelek ale za to bawili się świetnie:tak:
Jak zgram fotki to wam pokaże co Mały dostał i zabawy chopoków.
Było super:-):-)Z czekolady się ciesze mimo bólu zębów;-);-)

Witam witam z samego rana...
Woloszka- duzo zdrowka zycze dla synka...
Co do Mikolaja to ja tez nie kupilam nic mezowi bo muzulmanie nie obchodza takich swiat, ale...byam zaskoczona jak maz wrocil z pracy kupil mi na Mikolaja duzo bomboniere Mon Cherry - wisienki w czekoladzie i alkoholu mniam...no i przyrodnia siostra i brat HAnifki maja dla niej przezent nie wiem co bo maz musi go dopiero odebrac ale najpierw musimy cos im kupic bo niestety wczesniej nic m nie kupilismy maz postanowil ze beda to slodycze...
Co do zarabiania to u mnie tez tylko maz zarabia ma swoj maly biznes ktorym zajmuje ie w soboty i niedzele a w tygodniu pomaga koledze w interesach...zakupy do lodowki robimy wspolnie w sobote jedziemy do wiekszego sklepu i kupujemy wszystko co potrzebne na caly tydzien...pieczywo to maz kupuje w tygodniu jak z prac wraca...rzeczy potrzebne do mieszkania rowniez kupujemy razem chyba ze powiem mezowic o ma kupic to kupi sam...a tak to co tydzien w niedziele pyta sie ile kasy potrzebuje i mi daje o niedziele na moje wydatki...

Witam

My dopiero co wstalismy, pozno troche:zawstydzona/y: ale wczoraj byl u nas mikolaj i tak sie malemu spodobaly zabawki ze szalal do 22.30:rofl2: dostal tablice znikopis woz strazacki, auto zdalniesterowane, klocki, chatke z peirnika (trzeba bylo ja najpierw karmelem zkleic bo to byly czesci i udekorowac lukrem kolorowym-alez Igor mial frajde jak kolorowal chatke) i dwie bajeczki ogolnie mikolajki udane choc prezenty skromne.
Dzis do Igorka znowu mikolaj przyjdzie (albo ktos spotka mikolaja) bo wczoraj byl moj ojciec z "dziewczyna" a dzisiaj moja Mama..........

Moj M mnie zaskoczyl i dal mi perfume i czekolade....a ja nic dla niego nie mialam:zawstydzona/y: ale on marzy o innym prezencie, wiec moze dzisiaj sie postaram;-)

1.Najpierw słodycze od taty z pracy
2.Teraz rakieta
3.Rozłoże ją na czynniki pierwsze...
4.Rozrabiaki
5.Jedziemy...

Dzien dobry.
Bodzinka fajnusie prezenty i zabawa chlopakow tez ale pomysl z biurkiem:szok:
Mysmy mieli ciezka noc Victor sie wybudzal z placzem i dostal goraczki:-(teraz wstal ,zjadl i lezy dalej nie ma ochoty wyjsc z lozka,bidulek nie wiem co mu jest ale chyba u lekaza wyladujemy dzisiaj.A maz dzis idzie na wigilie z pracy oni zawsze 2 maja:confused:Jedna samych pracownikow bez zon i oczywiscie bez szefostwa a druga na zakladzie ale to blizej swiat.

hey, po dzisiejszej nocy w sumie nie mam za duzo sił by pisac... mały meczył sie z katarem i sapką i nie mógł spac... dzis od rana marudzi...

Vici, Reniferku zdrowia dla dzieciaczków.
Na biurko Karollo wlazł w celu popisania się przed kolega, bo zdjęciu i przemówieniu,że tak nie wolno spróbował jeszcze dwa razy i odpuścił...Ciekawe na jak długo.Łobuz.

Witam.Ja dzis w smutnym nastroju bo mialam cala noc smutne sny ze moje malenstwo w brzxuszku nie zyje........tak mi siedzi to w glowie ze nie moge normalnie myslec.Czekam na jakis ruch i znak zycia.

Bodzinka a to moja corka rok temu prawie,tez miala taki okres ze mi wszedzie wlazila:crazy:

reklama
Witam wszystkie mamusie.
Ja dopiero teraz sie tu znalazlam,bo rano (na 8) bylam z Grzesiem u kardiologa -juz wszystko w porzadku, Grzes jest zdrowy (ta zastawka juz sie zamyka:tak:). Potem zaczelam troche ogarniac domek (bo dzis przychodza moi rodzice z siostra, zeby obdarowac chlopakow z okazji Mikolaja). No Grzes juz tak marudzil (w koncu obudzilam go jakies 2 godziny wczesniej niz normalnie wstaje), ze troche to trwalo zanim go uspilam.:dry:

Moj M mnie zaskoczyl i dal mi perfume i czekolade....a ja nic dla niego nie mialam:zawstydzona/y: ale on marzy o innym prezencie, wiec moze dzisiaj sie postaram;-)
Widze, ze nie tylko ja nic nie mialam dla mojego prezentu.;-) Troche mi ulzylo, ze nie tylko ja "dalam plamy".:-D A moj to tez chcialby taki prezent, jak i Twoj Agatko. Jeszcze nie dostal, ale kto wie...;-) Zreszta to taki prezencik, to i przyjemny i niewiele kosztuje.:-D;-)

Witam.Ja dzis w smutnym nastroju bo mialam cala noc smutne sny ze moje malenstwo w brzxuszku nie zyje........tak mi siedzi to w glowie ze nie moge normalnie myslec.Czekam na jakis ruch i znak zycia.
Iwonka nawet tak nie mysl. Wszystkoj jest w porzadku.:tak: Ale wiem, ze w ciazy to rozne dziwne sny sie miewa. Pamietam, jak mi sie snilo, ze moj to mnie zdradzil dwa razy i to w dodatku z moimi kolezankami. Sen byl tak realistyczny, ze caly dzien sie na niego boczylam.:-D

Vici, Reniferek duuuzo zdrowka dla dzieciaczkow.

Do góry