reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka robię pizze taką jaką najbardziej lubimy czyli minimum ciasta maksimum dodatków, czyli walę na nią wszystko co mam: pieczarki, paprykę i szynkę i oczywiście bardzo dużo sera:-):-):-):-):-):-)

reklama
Takie najtańsze prezenty są fajne z tego względu,że Ci nie tak strasznie żal jak dziecko sparawdza co mają w środku:-):-)To autko też 3,40 kosztowała a ile radochy.Oczy mu się błyszczały i zaraz zaczął się nim bawić:-):-)

My jeteśmy nadal sami...Do tego ja nadal zle się czuje...No ale mój M zawsze pomaga wszystkim tylko nie ma go jak ja go potrzebuje..Mały śpi a ja dziś się czuje tak żle,że nawet nie umiem się skupić na zabawie z nim...Dobrze,że mały świetnie zajmuje się dziś sobą sam.

Ja tez sama z dzieckiem bo tatus poszedl z moim bratem na rajd Barborki na Karowej.Wejda tez za kulisy jak co roku bo moj tesc jest z ekipy:) Kiedys sam jezdzil .A taka pizze tez lubimy.Ja kupuje w markecie takie cienkie surowe ciasto w pergamini,doslownie ma 2 milimetry chyba i tez laduje wszystko co mam i najwiecej sera,sera,sera:)

Bodzinka,widzę że jestem stażem 2 miesiace i 2 dni żoną dłużej od Ciebie:-).U mnie kończą tapetowac największą ścianę w kuchni.I chwała temu, kto wymyślił kuchenki gazowo - elektryczne,bo w stojącej w pokoju kuchence zrobiłam na obiad kurczaka z rożna.

Marta to fajnie:-):-)Prawie w tym samym czasie ślubowałyśmy:-):-)
Dziewczyny ja też uwielbiam duuuuużo sera:-D
Ale mi smaka zrobiłyście:-)
Pan i władca wrócił i przywiózł od babci prezent na Mikołaja da Lola.Rajstopki...Ma ich już w domu 5 par....Albo i więcej...Jakby na rajstopki nie było mnie stać...:dry::dry::dry:

Marta witaj!:-) Bo chyba sie nie przywitalam:zawstydzona/y::-p:sorry2:
Ja tez dzis mialam w planach zrobic kuraka z rozna...jeszcze nidgy nie robilam w swojej kuchence i nawet nie wiem czy mi dziala rozno i jak wogole ja nastawic na takie cos,ile stponi.Nie mam instrukcji bo ja dostalismy.Jakie przyprawy uzywasz?

Heeee ja tez dszi mam zmaiar zrobic pizze ale na kolacje, wszystkie skladniki kupione ale sera musi byc mnowstow co b y sie tak ciagnal. Ale ceny serow mnie ostatnio przerazaja :-(
Wczoraj Maja mi zagoraczkowala tydz po skonczeniu antybiotyku dzis bylismy u lekarza no i ma cos z jednej strony oskrzezli ale to jeszcze nie zapalenie. Dzis juz ma mokry kaszele wiec jest lepiej. Przedchwila z Maksem robili dyskoteke i sie troche wykaszlala. Najgorsze jest to ze dzisiaj ja mam kaszel, zarazili mnie :-:)-(

reklama
A wiecie moze co sie stalo Victorkowi od Vici, bo widze jej opis na gg i z tego wynika ze Victor jest w szpitalu. Pisala wczoraj ze mial goraczke i takie nie halo byl.?

Do góry