reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry!

U mnie też prania sporo, uzbierało się przez ten wyjazd...

Nasza klasa tez mi się teraz nie otwiera, pewnie znów przeciążenie serwerów...

Miłego dnia!

U mnie wczoraj wieczorem ciężko chodziło,Mirek przywracał system,bo Olek coś nazmieniał i wykasowało plik potrzebny do otwarcia mojego konta w banku:wściekła/y:.A za laktator kazałam wpłacic na konto i nie moge podac dziewczynie numeru:-(.

Dziewczyny witam was w Nowym Roku:-). Normalnie tak mnie zaskoczyłyście myślałam, że będzie malo czytania a tu ponad 10 stron:szok:. Ja wczoraj cały dzień zajmowałam się moim dzieciaczkiem i nie miałam nawet jak komputera włączyć. Kubuś przez tą chorobe zrobił się strasznie marudny i kompletnie stracił apetyt:-(. Caly czas kiedy nie śpi przebywa u mnie na rękach. Dziś też mam trochę roboty, bo musiałam posprzątać i prania to mi się nazbierało... ho ho. Do tego po południu przychodzi ksiądz na wizytę duszpasterską... kompletnie nie wiem ile dać kasy:confused:

Agatka BB mnie też nie może znaleźć stronki z naszą-klasą, a mam dodaną do ulubionych. Ciągle mam komunikat,że jest jakiś błąd w połaczeniu. Próbuję tam wejść od rana i nie mogę:no:

Dzien dobry.:-)
I u nas powoli pojawia sie zima. Jest troszke sniegu i powoli proszy taki drobniutki.
Wczoraj was czytalam, ale mialam lenia na pisanie.;-):-p
I mi nasza-klasa nie chodzi.

A wczoraj pojechalismy cala rodzinka poogladac zywa szopke i w drodze Macius zasnal.:dry: Wiec zawrocilismy do domku.:baffled::-D

Kurczę, u nas wszystkie sklepy na osiedlu zamknięte - inwentaryzacja :szok: Czy oni oszaleli? Ja po wyjeździe mam pustkę w lodówce... chyba czeka nas dziś obiad na mieście...:dry:

reklama
Do góry