reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja wlasnie sie dowiedzialam ze moja byla tesciowa dzis umarla,szkoda mi jej bo bardzo ja lubilam,w sumie 7 lat bylam z jej synem.Wyobrazam sobie co sie teraz tam dzieje u bylego i jego siostry.Czuje ze teraz bardzo sie zniszcza przez to...........

U mnie tez nie dziala.................

reklama
Witam wszystkich:-)
I u mnie prószy śnieg ale ślizgo jest:tak:My juz spacer zaliczyliśmy:-)I nawet po obiedzie szybkim jesteśmy:-DCzeka nas popołudniu wyprawa do księdza bo chcemy nareszcie Grzesia ochrzścić:-)
Widzę że wszystkie sprzątają:-DI mnie to czeka:-(Pranie też już się pierze:-D

A ja powinnam się uczyć, a zamiast tego siedzę na BB :zawstydzona/y:.Ale Oliwka i tak ciagle coś ode mnie chce, więc czekam aż Jacucha wróci z pracy i wtedy będę zakuwać.
Poza tym zimno u nas w domu, chyba nikt w piecu nie rozpalił :baffled:.
Mi również Nasza klasa nie działa :dry:.
A jeśli chodzi o sprzątanie to nie mam dzisiaj natchnienia więc nie sprzątam :-p
Pooglądam sobie teraz powtórkę Pierwszej miłości, a co ;-).
Poza tym chyba łapie mnie stres przedślubny :sorry2:, wczoraj zasnąć nie mogłam, bo myślałam, czy wszystko będzie ok, w ogóle jak to będzie, czy cała impreza się uda, itp itd.

Ja wlasnie sie dowiedzialam ze moja byla tesciowa dzis umarla,szkoda mi jej bo bardzo ja lubilam,w sumie 7 lat bylam z jej synem.Wyobrazam sobie co sie teraz tam dzieje u bylego i jego siostry.Czuje ze teraz bardzo sie zniszcza przez to...........

U mnie tez nie dziala.................

Są dorośli,może nie będzie tak źle.

Oj Marta1981....

Ja postanowiłam wkońcu wziąć się za siebie i doprowadzić swoje ciało do stanu z przed ciąży!!!!!!!!!! Jestem tak mocno w tym utwierdzona że musi mi się udać!!!!! Narazie nie dopuszczam innych myśli;-)

Mnie sie udalo wytrzec kurze i umyc naczynia zanim oderwał mnie ryk Młodego:baffled::baffled:tEraz mnie cyca a ja tak myśle,że przy dużych porządkach to wole moje malutkie mieszkanko...
Inna będzie dobrze, nie martw się, wszystko się uda:-):-)

reklama
Iiwka trzymam kciuki..Ja żeby wyglądać jak przed ciążą to musiałabym zafundować sobie serie operacjii plastycznych:baffled::baffled:Taki mam obwisły brzuch;-);-)Ale jak patrze jak Karol się śmieje to mi to nie przeszkadza:-):-):-)

Do góry