reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oczywiście dalszy ciąg niejedzenia Kuby. Wczoraj koło 20 przez sen zjadł - wypił 70ml mleczka i tak do tej pory. Rano jak wstał to nie chciał ani mleczka, ani kanapeczki, ani praówki tylko napił się trochę. Schudnie mi to moje dziecko strasznie jak tak dalej pójdzie.:no:

Asiulinka a gdzie masz Maciusia??? Nie wiem, ale chyba przeoczyłam:zawstydzona/y:
U mnie skutkował na Olkowe niejedzenie syropek CITROPEPSIN.
Maciuś to chyba u babci;-).

Dzień Dobry
Marta gratulacje dla Julianka.
Ja zmykam sprzątać bo jak M od lekarza wróci to wreszcie trzeba na zakupy bo niedługo będziemy ściany jeść takie pustki w lodówce.
Iwona dzięki:-):-)Pół nocki zarwałam nad zdjęciami a potem na wgrywanie ich na blog...Potem o 4,30 Lolo orzekł,że się wyspał :baffled:Na SZczęście po pół godzinie zasnął znowu:-)

Marta dzięki za podpowiedź chyba też się będę musiała w coś takiego zaopatrzyć. A ile kosztuje taki syrop i on jest bez recepty tak??

Bodzinka to ty mało bardzo spałaś - wyspana chociaż jesteś?

Królo Julo wstała ja :wściekła/y:bo po czyszczeniu kompa nie mogę wejśc na GG,wpisuję numer,hasła nie pamiętam i jak wciskam przypomnij i wpisuję maila to wyświetla się że email podany podczas rejestracji był inny:wściekła/y:.

hey

MARTA ale masz pecha z tym gg, zazdroszcze jajecznicy - mojemu malemu nie słuzy, wiec nie jem...
gratki dla Julianka!!

biore sie dziś za sprzatanie łazienki - to mój główny punkt programu; kuchnia już lśni ;)))

reklama
Iwona jestem niewyspana i wściekła bo mieszknie znowu wygląda jkby mieszakało w nim stado brudnych bawołów a nie trójka ludzi:no::no:
Mąż oglądał jeszcze wczoraj horror i kżdy hałąś mnie wybudzał...

Do góry