reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam sie wieczornie i zmykam spac,nie ma nastroju....a ta pogoda tez mnie dobija.
Leika zycze udanego wypoczynku!!!!!!!!!!!!

Maly znowu spi u mnie na rekach.
mamajuli - nic sie nie martw bledami, szybko chcesz cos napisac i kazdemu moga sie zdazyc. Ja tez robie byki:-)

Leika - duzo slonca, wypocznij i naladuj bateryjki.

Leika udanego wypoczynku :tak:

Dla wszystkich małych zębolków gratulacje :tak:

inna super masz kierunek studiów.... moje marzenie :tak: niestety wyszło inaczej i w sumie nie żałuję.... ale nadal lubię te klimaty :-)

Ja już mówię dobranoc.

Dziewczyny, wpadłam się pożegnać :) Do zobaczenia za trochę ponad tydzien ;-)

Trzymajcie się :*
Milego urlopu. Wypocznijcie i opalcie sie na brazowo!;-):-)

Ja tez niemam jakos nastroju na pisanie, tak jak Iwonka i jak chyba my wszystkie,co widac po tym watku, bo jakis taki cichy sie zrobil...

glitter_preview.php
To Julek na samochodziku.(fotka zrobiona przed pobytem w szpitalu):tak:Fajny Pucuś,co?;-):-D

reklama
katrin, wszystkiego naj naj naj dla Grzesia :-)
Marta, super fotka, masz niezłego przystojniachę w domu ;-)

Dziewczyny to tylko nazwy przedmiotów tak dziwnie brzmią :-D.Propedeutyka pedagogiki resocjalizacyjnej to po prostu wstęp do resocjalizacji, biomedyczne podstawy rozwoju i wychowania to nauka o chorobach genetycznych (m.in Zespół Downa, Zespół Klinefeltera), o rozwoju dziecka, itp.; psychologia ogólna to po prostu psychologia ogólna, a metodyka pracy profilaktyczno-wychowawczej w środowisku otwartym to nic innego jak przygotowanie do pracy z dziećmi z rodzin patologicznych.

Ja szczerze mówiąc też się trochę wyciszyłam...Za każdym razem jak wchodzę na forum i widzę...Łzy same napływają do oczu...Z jedenj strony jestem szczęśliwa że moja córeczka jest zdrowa, a z drugiej strony tak strasznie mi smutno że ta Pszczółka, taka dzielna i kochana, odeszła :-(...Mimo, że nigdy nie poznałam ani Majki, ani Moniki i Marcina, są mi naprawdę bliscy...Już nie mogę o tym pisać, bo zaraz znowu będę ryczeć :-(

Do góry