reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry wszystkim:-)
My po spacerze i małych zakupach:-)Grzesiowi kurtke kupiliśmy po przecenie i zabawki:-)Mały obiadek zjadł a my jeszcze nie.
U nas tez brzydko i wieje..brrrr..ale trzeba było troszkę się ruszyć...
Ewcia witam po urlopie:-)
Bodzinka to Twoja praca poszła na marne jak pada:-(

Inna Oliwianka bosssska :-D No to ja ci też zięcia wyszykuję:-p Może by Adrinek;-)

23182213098.jpg

jestem ponownie
Moj Dawidek to ma jakis ciezki dzien dzisiaj, ciagle chce siedziec na rekach. Teraz troche baraszkuje na podlodze. Ramiona mi juz odpadaja dzisiaj.
U mnie dzisiaj byl przeglad pogody, od porannej mgly, slonca, smiegu az po wietrzycho. Nie bylam dzisiajz dziecmi na spacerze.

Dziewczyny fajne fotki waszych maluchow:-)

Widzę że prawie wszystkie mamay poszukują już dla swoich dzieciaczków drugiej połowy;-):-D
Śliczne dzieciaczki:-)
sikoreczka chyba mały łobuziak z Adrianka;-)
inna a Ty co Oliwce zrobilaś że taka zła?:-DŚliczna dziewczynka:tak:

inna a Ty co Oliwce zrobilaś że taka zła?:-DŚliczna dziewczynka:tak:
Katrin, ja ją prosiłam, żeby się pięknie uśmiechnęła :-D
Dzięki za komplementa ;-)
Sikoreczka, Adrianek fajny chłopak :tak:
Kurczę, mam dziś podły nastrój :-(.A Jacek jakiś niekumaty jest...I do tego dziwny, bo jak mu napisałam, że chcę coś słodkiego (no, takiego smaka mialam że aż :szok:), to mi znosi...Najpierw ptasie mleczko, później cały karton ciastek i teraz chyba z 12 kremówek...Oszalał czy co :confused:.Przecież jak ja to wszystko zjem to w żadne spodnie się nie wcisnę ;-)

A ja siedze na suwaczku.pl i probuje stworzyc suwaczek ze zdjeciem w tle.:dry: I to w cale nie jest takie proste.:baffled: Ale ja jeste uparta i zawzieta, wiec ciagle probuje.
Z tego co zauwazylam zdjecie musialoby byc strasznie dlugie i waskie, bo inaczej dochodzi np. tylko do polowy suwaczka.:dry: a nie wiem jak zrobic, zeby np. rozciagnelo.:confused:

Inna ale masz straszna coreczke.:-D

Sikoreczka widze, ze Twoj Adrianek juz ma brode.;-)

inna jaki kochany ten Twój maz tyle słodkości naraz Ci dał:-)Biedak nie mógł się zdecydować co by żonie odpowiadało;-)
asiulinka Ci nie pomogę bo w tej materii cienka jestem:no:

reklama
Do góry