reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzinka, ja za Oliwką też już nie trafiam...Wczoraj poszła spać o północy, obudziła się dzisiaj przed 11, zasnęła po południu i spała ok.1,5 godziny, a teraz nic nie zapowiada się na to, że szybko pójdzie spać :baffled:.Phi.

A nie mówiłam, że nie trafiam - Oliwka już smacznie śpi...
A ja znowu weszłam na wątek o Majeczce...Smutne jest to, że wątek został tak szybko przeniesiony z niemowlaków do pożegnań :-(...A jeszcze smutniejsze jest to, że można już przeczytać o dacie pogrzebu...I kolejny post Moniki - że kupiła dla Majcika sukieneczkę, tą którą miała upatrzoną na roczek Pszczółki w Kościele :-(.Podziwiam Monikę, że ma tyle sił, żeby wejść na forum i pisać...Gdybym miała możliwość, na pewno pojechałabym w piątek do Gliwic...Nie mogę, znowu łzy mi się cisną do oczu................................................
Majeczko
[*]

Inna ja tam nie wchodze, nie moge, serce mnie tak boli....Nie pisałam tam, czasem podczytałam...Trzymałam kciuki...No i teraz..Ach Boże daj im siły..Podziwiam Monike,że pisze, nie wyobrażam sobie bólu jaki musiała czuc kupując sukieneczke..No i Pszczółka będzie w niej w kościele..Tylko czemu w zimnej trumience a nie w ramionach kochających rodziców..:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Czemu te piękne oczka już nie spojrzą na mame, nie moge pisac...Boże tak mi wsrtyd za kazdy zły humor, podniesiony głos...
Niech Bóg nad nimi czuwa...

reklama
Do góry