reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry.:-)
Grzesia uspilam.Obiad sie gotuje. Wiec mam chwilke, zeby zrobic sobie kawke i usiasc na BB.:-)
U mnie slonce za chmurami, ale czaem tez sie pokazuje. Ale zimniej niz wczoraj kolo 3 stopni. Dobrze, ze juz tak nie wieje jak wczoraj, wiec bedziemy mogli po obiadku wyjsc na spacerek.:tak:

Czesc dziewczyny
Od rana dzien zapowiadal sie na mily... ale moja mama zawsze potrafi doprowadzic mnie do wrzenia. A ja jestem taka glupia ze zamiast nerwy na nia zachowac tylko dla siebie, to nie ja zaraz nakrzyczalam na Jasmine i teraz jestem wsciekla na siebie.

Marta1981 - i co z tym obiadem? masz juz pomysl? Moze warzywa (mrozonka) z ryzem zrobione na patelni. Jak masz kawalek piersi od kurczaka to mozesz dozucic. I masz obiadek.

A jeszcze zapomnialam napisac ze dzisiaj o 3.30 Dawid zrobil taka kupe zmial ja az pod paszkami :-) oj dzialo sie. A najlepsze to ze on smacznie sobie spal.

Zycze milego dnia

Dzien doberek
Ja dzis znowu psiatalam...No ma dosc.Na obiad pulpety, mielone z zamrazalki, jeszcze tylko musze koncentrat dokupic ale to jak pójde na spacerek z Młodym
Karollo mi się zaczyna buntować, wcale mnie nie słucha......
Sikoreczka nic sie nie stało:-)
Chorowitkom zdrówka, zebolom szybkiego i bezbolesnego wyjscia zebolow i nie pamirtam co mialam napisac...

Skąd ja znam ten bunt Bodzinko. Madzia też już zaczyna, a z Adrianem to się nic nie da załatwic, bo jak coś od niego chce to mi takie moralniaki rzuca:szok: Aż się boję co to będzie jak toto naście lat będzie miało:baffled: Chłopak usiłuje wszystkich pouczac i wszystkim mówi co i jak mają robic. Normalnie wymiękam:dry:
Idę kochaniutkie na spacerek bo mi chatę rozniosą;-)

reklama
no tak jak zwykle....ja z kawuisa zasiadam przed kompikiem zeby z wami popisac a wy na spacerki znikacie :dry::-D;-)

Moje dzieciatko spi obiadek sie gotuje, dzis mamy zupke pieczrkowa i roladki wolowe z jakas suroweczka tylko jeszcze nie wiem jaka:confused:

Dziewczyny musze sie was poradzic..... Igor budzi mi sie w nocy od jakis 4 miesiecy moze wiecej:dry: po 3-4 razy w nocy i nie wiem co mam z tym zrobic... probowalam przetrzymac go...ale nic to nie dalo, jak ide do niego i siedze przy nim to po jakis 1-2 godzin zasypia, po czym budzi sie po 30 min i spowrotem to samo... Spi jedynie jak wezme go do swojego lozka, ale nie robie tego bo boje sie ze go pozniej nie oducze.
No i nie wiem co mam zrobic, borykam sie juz od dluzszego czasu z tym....i juz nie mam pomyslow.
Jedyne co osiagnelam ostatnio to, to ze chodze do niego w nocy co 2 godziny i sadzam go na nocnik zeby sie troche przebudzil (czasem wysikal) i zeby zobaczyl ze jestem przy nim, klade go spowrtoem do lozeczka i zasypia w miare szybko okolo10 min wiec tyle zyskalam. Szybsze zasypianie, ale czestesze wstawanie.

Wydaje mi sie ze to nie jest naturalne.....co o tym sadzicie:confused: moze wy tez tak macie i to tylko mi sie wydaje,ze to jakies dziwne:dry:

Do góry