reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale jestem wsciekla, jutro Maks mial miec bal karnawalowy, stroje wybrane, nawet Maja swoim tez zachwycona a tu dzis dzwonia ze odwoloany ze wzgledu na zalobe narodowa, normalnie wsciekla jestem, juz takim malym dzieciom mogli podarowac tak sie cieszyly
&^&%^$%#$%*&*(()*)()_()_()()*(&^%$##@@#$%^ normalnie ciezko widze dzisijszy dzien jak mnie maz wkurzy to az mi go szkoda :tak:
a jaka my mamy żałobe narodowa,ja nic nie wiem??

A tak swoją drogą to aj chyba jakies zdolności telepatyczne mam...
Wczoraj myślałam,że Pycha się cóś nie odzywa a tu pościk od niej.
Dziś ledwo o Ewci pomyślałąm już foteczki wkleja.
No to macie życzonka kogo przywołac na forum;-);-);-)

Ja mam dzis jakis podly dzien....:baffled: dziecko mnie denerwuje tylko, oczywiscie nie okazuje mu tego ale w srodku az sie gotuje:no:

ja na odparzenia stosowalam sudocrem, nie czesto Igor mial odparzona pupe takze nie wielki esa moje doswiadczenia w tej dziedzinie.
Ja tez sie wkurzam na chlopakow.:baffled: Choc wiem, ze oni nie zawsze sa winni, i tez sie staram nie okazywac tego (choc nie zawsze mi to wychodzi:-().
Na odparzenia polecam bepanthen. Wedlug mnie jest rewelacyjny. Jak Macius mial w pupy kranik i pupe tak odpazona, ze plakal jak tylko sie dotykalo (nawet sama woda), to bepanthen szybciutko mu pomogl. A sudocremu uzywam na codzien.

A na te pieluchy pampersa z zielonym paskiem nawilzajacym, tez mi Macka uczulily (uzywalismy wtedy belli), Grzesiowi na szczescie nic nie jest.

I ja jestem rocznik'81 (marzec). Tak jaki i Ewcia i Vici.:tak:

Co do porodow, to przezylam i razem i osobno.;-) Z Maciusiem bylam sama, bo nie bylo miejsc na salach porodowych:wściekła/y: -rodzilam na przedporodowej. A z Grzesiem sie udalo i razem z moim go urodzilismy;-). Choc i tak nie trafilam na sale porodowa.:baffled:

reklama
Do góry