reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie wiem jak Ci to wytlumaczyc.:sorry2: Ja bralam zdjecie, kadrowalam je, a potem wklejalam na ten pasek (jako nawa warstwe) i tak kazde zdjecie po kolei. Tylko musisz zdjecia pozmniejszac, zeby pasowalo.:tak: Mam nadzieje, ze troche Ci wyjasnilam.:sorry2:

Zdjęcia jak wkejac wyjasniłaś super, ale ja nie umiem zrobic tego paska,żeby je wkleić:dry::dry:
Właśnie pisałam posta a moje dziecko pluskające się wyszło samo z wanienki:-):-)
Buziacvzku nic się nie stanie jak małej nie wykąpiesz.Ta maśc majerankowa i syropek prawoślazowy mojemu też pomaga.

reklama
asiulinka super suwaczki:-)
buziaczku Bodzinka ma rację co do maści majerankowej i syropu.Też tak robiłam jak miał katar i kaszelek raz.No i nie kąpałam Grzesia.

Mój Grześ strasznie dziś marudny spał tylko raz 1,5 godziny.Cały dzien trzeba go było bawić:baffled:Teraz już wykąpany i śpi...mama nadzieję że troche pośpi...:confused:

Dziekuje za komplementa w imieniu suwaczkow.;-):-D

Bodzinka jesli nie pyta Cie o wymiary przy otwieraniu "nowego", to w menu "obrazek" jest "rozmiar plotna" i tu wpisz wymiary (2500 i 440, aha i zwroc uwage, czy jest zaznaczone zablokuj proporcje, bo czasem jak jest zaznaczone, to nie da sie zmienic). Wtedy powinno sie udac.:tak:

Ide ogladac filmik z mezusiem, wiec mowie juz dobranoc. Spijcie dobrze.:-)

reklama
Dzien Dobry
Asiulinka dzieki poprobuje.Teraz sie biore za sprzatanie bo jedziemy dzis do tesciow.Chrzesni malego przyleciali z Iralndii.Głowa mi pęka a jeszcze zakupy musze zrobic.Ludzie jak mi się nie chce....

Do góry