reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Asiulinka dzięki Ci rybko:-):-):-)Mam pytanie???Zgubiłam na corelu palete b arw,żeby zmieniac np.kolor liter.Może wiesz jak to odzyskać???

Dzień dobry. U nas dziś straszne wiatrzysko, a ja muszę wyjść na zakupy. Natalka odrabia zaległe lekcje, bo jutro wyjeżdża na 2 tygodnie ferii do babci, a później do cioci. Pojedziemy po nią dopiero w niedzielę przed pójściem do szkoły. Matko jak ja wytrzymam te 2 tygodnie:confused::baffled:

Bodzinka twoje suwaczki też mi się podobaja:tak:

Witam w ten wietrzny dzień, ja nigdzie bez samochodu z domu nie wychodzę bo mało głowy nie urwie. Mieliśmy jechać dziś do Lublina połazić trochę, ale skoro jest taka nieprzychylna pogoda to zapewne zajedziemy tylko do jakiegoś marketu, a taki fajny dzień sobie zaplanowałam:-(
Idę z tego wszystkiego trochę posprzątać, bo później nie będzie czasu

Dzień dobry wszystkim! Byłam wczoraj u rodziców. Tata ani wygląda ani czuje się lepiej:no: Dostał skierowanie do poradni urologicznej. Ciekawe czy mu pomogą:confused: Ja już od rana z mężem wypróżniłam meblościankę i dziś nastąpi jej koniec:-D Przy okazji kopnęłam w ścianę i zrobiłam sobie coś z palcem. Boli:szok::szok::szok: Zastanawiałam się perzez chwilę czy na pogotowie nie leciec bo spuchł strasznie. No ale zawinęłam i jest trochę lepiej. Pewno jutro chodzic nie będę mogła:dry: Nic muszę umykac na spacer bo mała się drze. Do póżniej. Papa.

Iiwka z pota twojego rozumię że urodzinki obchodzisz: więc najlepsze życzenia dla ciebie
k129.gif
A 2 z przodu to nie dużo:tak:Ja jeszcze roczek i się z dwójeczką pożegnam;-)​

No i jestem rok starsza:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:....2 na przodzie...:szok:

Z tego wynika, że masz dziś urodzinki - wszystkiego najlepszego:-).
Dwójka z przodu to nic takiego - u mnie za parę dni pojawi się 3:cool:

Sikoreczka oj ty biedna z tym paluchem:szok: musiało bolec. Oby to nic poważnego. Zdrówka dla taty.

reklama
Do góry