reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jakby listonosz paczke ze strojem pirata dla Olka przyniósł(pod pache by mu sie paczka zmieściła) to bym nie musiała z małym na pocztę latać:wściekła/y:.A Olka zamknęłam w domu samego,bo nie chciało mi sie taszczyć ich obu:tak:.

bryy.gif
No i zeżarło mi posta
mad.gif
Więc pożyczę wam tylko
dobranoc.gif
i pochwalę się moimi Bebokami

Ale wieje, aż mam ciarki na plecach
smilie10.gif

Dzień Doberek:-):-)
Maż pojechał na
giełde po jakiś kabelek, wczoraj byliśmy u teściów, przylecieli
chrześniLola, była ciocia i wujek Pawła i było bardzo miło.Teściowa
mnie miło zakoczyła, powiedziała mi,żebym jej podrzuciła małego i
poszła do kina albo na dyskoteke z M bo moge być zmęczona i mam
prawo sobie odpocząc.Objechaął M,że mnie nigdzie nie zbiera, i ze
młodzi jesteśmy.Chyba znowu będzie jak przed urodzeniem Małego.Mam
nadzieje:):):):)
Sikoreczka Beboki jak zwykle cudne:tak::tak:
Jasmin rozmiarówka nie odpowiada dł.stópki,a le synek ma ja wielką:-):-)Choć Lolo w wieku 6 miesięcy maiła 19,5;-);-)Teraz ma 22,5 ale połówek nie ma i jest problem bo 22 na styk a 23 lekko przyduże:dry::dry::dry:
Inna jak zabawa???
Jak się ogarne to wrzuce fotki małego z chrzesnymi:-):-)

Hej wammm niedzielnieeee....
ja juz zostałam sama z synkiem...rano przed 7 juz smignal do pracy ,,,za 4 tygodnie wraca na tydzien...
synio spi sobie, bo o 6 wstal ttate ucalowac i ukochac,,,potem bajki ogladal do 8,,a teraz spi,a ja teraz wstalam,,a jak synio ogladal to ja spalam sobie...
no i wracam do WAS bo wy mi zostalyscie....sama z Matem i WY hehe przez 4 tygodnie ,,,
bo teraz ostatnio musialam msie zajac,,i non stop wyjezdzlaismy gdziesss,,sorrkii:zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry