reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja bym zbytnio w ten cudowny krem nie wierzyła bo już na kilku się zawiodłam i powiedziałam sobie że już nigdy czegoś podobnego nie kupię:wściekła/y::wściekła/y:
Co do cen to są przerażające, moja siostra jak przyjechała z Włoch to stwierdziła że ceny żywności są takie same jak tam tylko że tam ludzie zarabiają cztery razy więcej niż tu, ta Polska to mnie dosłownie dobija:angry::angry::angry:

reklama
Ja uzywam kremu antycelulitowego z Avonu, odstawilam czekolade i efekt naprawde mam. Dlatego teraz zainteresowal mnie ten krem z aukcji. Bo tak z 2 cm jakby mi z pupy zeszly to byloby super:-):-)

Ja osobiście nie wierzę w takie kremy. Smaruję się...... owszem, ale to chyba tylko dla lepszego samopoczucia :tak: wiem jedno bez ćwiczeń i diety taki krem nie pomoże...... nie ma cudów :no:

inna super foty :tak:

Rety! Już któryś dzień z kolei mam mega lenia :baffled: nie mogę się zabrać za robotę.....

Agatka ja też bliźniak!

Ja chora,Julas chory,agrotechnika zaliczona,egzamin z towaroznawstwa chyba też(wyniki w piątek) a Wy kochane nawet nie zuważyłście że mnie 2 dni nie było:tak:;-):-D.Słodycze do paczek kupione ale nie mogę dostać 27 jednakowych reklamówek na paczki:no:.

Dzień dobry! U mnie również szaro na dworze. Do tego mgła gęsta jakby kto mleko rozlał:baffled: Rano jak byliśmy Adrianka zaprowadzic to lało. Mąż mnie zabrał dziś na wybieranie tapet. Będę miała pomarańczową z bordowymi wstawkami. Ładnie na pasku wyglądało ciekawe jak się na ścianie zaprezentuje:confused: Jestem teraz mega zmęczona bo trochę połaziliśmy: cały real i praktiker:sorry2: Weszłam też do 5 10 15 i kupiłam Madzi fajne spodnie letnie za 10 złotych. Myślałam że dostanę na nią jakąś sukienkę ale ta co była to miała 86 cm i obawiam się że mała by mi wyrosła do maja:dry: Teraz obiadek ugotowałam i za chwilkę po Adrianka polecę. Mała śpi. A wczoraj jak poszłam po niego to wpadł w taką histerię że nie mogłam go uspokoic. Okazało się że jestem za wcześnie i on się jeszcze nie zdążył pobawic. Uwielbia przedszkole. Żeby mi jeszcze tak często nie chorował t byłoby super:tak:
Witam
U mnie dzisiaj jest sliczne sloneczko, zimno ale slonecznie.
Mam juz bilety kupione, tak wiec wylko 6 lutego
Anaconda - tak naprawde to moja Jasminka jeszcze teraz potrafi obudzic sie w nocy po przezyciach poprzedniego dnia. Pamietam ze jak miala 2,5 roku to zaczelo byc lepiej z jej snem. Napewno caly czas stosowalam wyciszanie wieczorne. Czytalam jej bajeczki codziennie. Jak miala 3 lata pomimo ze zaczela chodzic do przedszkola juz ladnie spala. Najgorzej jest jak przyjada dzieci mojej siostry.... Jasmina zawsze to przezywa i w nocy przez sen opowiada wszystko, czasem nawet spadnie z lozka...:tak:
ale wspaniałe nowiny:-D:-D:-D A Adrianek też miewa jeszcze czasami ciężkie nocki. Nie chciał nam wogóle spac sam jak się Madzia urodziła, bo stwierdził że się boi ciemności. No ale kupiłam mu taką lampkę wtyczkę i jest ok. Czasami jednak przychodzi. Jednak zawsze budzi męża:-p

Na przełomie marca i kwietnia, po wizycie u chirurga. Wszysko będzie zależało od tego co lekarz powie. Mam cichą nadzieję, że na początku maja już pojedziemy :tak:
trzymam mocno kciuki:tak::tak::tak:

Dziewczyny, doczekałam się wyników z pedagogiki :-). Udało się, zaliczyłam kolokwium na 3,5 :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
GRATULACJE!!!!!!!!:-D:-D:-D
Zmykam po synka. Do póżniej:blink:

reklama
Do góry