reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem już:-):-)
Małego musiałam rozbudzać,żeby do gina zdążyć.W poczekalni zrobił rumor, potem byliśmy na spcerku.Pod koniec mały spać już chciał ale nie umiał bo mu słoneczko w ślipka świeciło więc padł zaraz po wejściu i teraz śpi a matka powiesiła pranie , wstawiła drugie i je śniadanko.Chałke z nutelką.

reklama
sewa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Taka dawka śmiechu od rana to super sprawa :tak:

Dzięki Bodzinka już się przyzwyczaiłam do tej mojej migreny bo takie ataki mam od 7 lat :baffled:, ale już dawno nie miałam, chyba na początku ciąży z Dawidkiem i raz później, bo kiedyś to 1 lub 2 w miesiącu :wściekła/y:

inna wszystkiego naj naj.....

Witajcie dziewczeta.:-)
Ale mam dzis lenia. Ale to wszystko przez mojego M. -Jak widze, ze on nic nie robi, to czemu ja mam cos robic?;-):baffled:
Powinnam sie pakowac -wyjezdzamy dzis do tesciow. Bedziemy tam do niedzieli. Ale jakos nie mam natchnienia. Potem pewnie to robic na wariackich papierach i sie wkurzac, ale co tam teraz sobie poleze z laptopem na kolanach.;-):rofl2:
A dzis jeszcze na 17 Macius zostal zaproszony na urodziny do bajlandii.

Inna wszystkiego najlepszego!

Sikoreczka Madzia wyjatkowo przesliczna, bo w spinieczkach.:tak::-)

Sewa powodzenia u dentysty.
I juz spadam -wracam do zycia...:nerd:;-):-D

Sewa podsyłaj nam częściej takie kawały, będzie się z czego pośmiać.
Przygnębia mnie już ta szaruga za oknem i na dodatek nie mogę znaleźć mieszkanka w przystępnej cenie, a taką miałam nadzieję, że niedługo uwolnię się od teściowej:-:)-(

Dzięki, Dziewczyny, za wszystkie życzenia :-):tak:.
Ja dzisiaj troszkę posprzątałam, poukładałam swoje ciuchy i już się nie mogę doczekac wakacji (tak mnie naszło jak pooglądałam letnie ciuchy;-)).
Oliwka się buntuje i nie chce spać :baffled:.
Aniu, współczuję migreny...Od 7 lat Cię coś takiego męczy??I nic się nie da z tym zrobić??
sewa - uśmiałam się jak norka przy tych kawałach :-D
jasmina, ja to kiedyś robiłam kisiel i zamiast proszek wymieszać z zimną wodą, to wsypałam go do gorącej :-D.To dopiero trzeba mieć talent :-D
katrin, miłego dnia u siostry.Fajnie mieć dobry kontakt z rodzeństwem
I nie wiem co komu jeszcze miałam napisać więc zmykam

reklama
Martynko:
Z okazji imienin życzę Ci:
- marzeń (żeby się spełniały)
- przyjaciół (żeby pamiętali)
- życia (żeby było kolorowe)
- miłości (żeby przyszła)
- szczęścia (żeby nie opuszczało)
- okularów (żeby były różowe)
- wakacji (by mogły trwać wiecznie)