reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Inna - tule cie Kochana. Moj maz to robi inaczej, mowi zebym sama sobie prezent kupila bo on nie wie co jabym chciala.... nawet nie chce mi sie tego komentowac.:-(

Jasmina, ja mojemu 2 tygodnie przed urodzinami dawałam do zrozumienia, co bym chciała dostać, nic wielkiego, bo płytę CD i wiesz co usłyszałam wczoraj jak mu powiedziałam, że jest strasznie niedomyślny?? Że po co płyty kupować jak mogę sobie wszystko co chcę z neta ściągnąć :sorry2:
No, Oliwka pospała, teraz popija herbatkę i ogląda bajki.Ja jutro jadę do szkoły a tak mi się nie chce :-(Mam kolosa z historii, z 69 zagadnień umiem 5 :-(.A najgorsze jest to, że poprawka jest już w niedzielę :-(

reklama
Do góry