reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam was kochane po paru dniach nieobecności... M okupuje komputer bo sie uczy i prace pisze wiec staram sie mu nie przeszkadzc i nie wyganiac..:sorry2:

jeszce tylko jeden tydzien i bedzie po sesji wiec mam nadzieje, ze przymijecie mnie spowrotem, za pare dni :sorry2::confused:
no witaj witaj,,
oczywiscie ze przyjmiemy,,,nie wyganialysmy,,,
drzwi okna,a raczej ekran otwarty stoi,,hihi

a u mnie snieg z aoknem,,pada,,i grad miw okna wali,,,,nom ciekawe jaka duza chlapa z tego bedzie jutro,,,,

reklama
witaj,,ale twoja niunia rosnie,,a jaka czarnulka,,,

Witaj Aluska! Bardzo ladna masz dzidzie :-)
i
Aluśka nic się nie martw;-)-następnym razem Ty idz gdzieś z kumpelami:-D
śliczną masz córeczkę:tak:

dziękuję Wam bardzo :tak:
Amanda rośnie jak na drożdżach :happy::-D

Mam zajeb.......wieczór nie dość że męczymy się z pieluchą ortopedyczną to jeszcze bidulka ma kolkę buuuuuuuuuu:no::-:)-:)-:)-(

Qrczę :wściekła/y: przed chwilą zawiesił mi się komp i nie dało się nic zrobić. Dobrze, że z mężem sobie gadam to zadzwonił na telefon i powiedzial mi co mam zrobić. Nic nie pomagało. W końcu na siłę go wyłączyłam bez zamykania systemu :zawstydzona/y: i włączyłam od nowa. By go.....:wściekła/y:

Ewcia ja teraz to po jednym piwie siadam ;-):tak::-D człowiek nie wczesany w temat :-D:-D:-D:-D

Ale wypatrzyłam, że finlandią częstujesz, to ja bardzo proszę ;-):tak::-D

Aluśka buziole dla Amandy. Bidulka musi się namęczyć z tą pieluchą ortopedyczną :-(

Anaconda miłej wyprawy jutro życzę, oby tylko pogoda dopisała.

Agatka czekamy na Ciebie :tak:

Witajcie dziewczyny!!

Mam na imie Ola, mam meza Macka i kochana coreczke Krystynke, jak zobaczylam tytul watku to pomyslalam ze ja jestem wlasnie mama siedzaca w domu z akcentem na wyraz "siedzaca" dodatkowo jestem na emigracji 1000km od rodziny co dodatkowo dowala mi do kociolka w ktorym gotuja sie emocje. Jednym slowem dolaczam do was zeby nie zwariowac i sprobowac zrozumiec swoja role jako mamy, gospodyni i zony, mam nadzieje przyjmiecie mnie do swego grona. Jestescie tak szybkie w pisaniu postow ze niesposob przeczytac caly watek :no: takze wbijam sie znienacka i mam nadzieje nadazyc za Wami

Pozdrawiam

Ola.

reklama
Do góry