reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry. Dziś od nowa idę na zakupy,bo wczoraj coś mi nie wyszły ( kupiłam tylko bluzkę dla siebie). Mam nadzieję,że dziś będą bardziej udane i więcej wydam;-):-).

Inna oj to ci Oliwka broi na całego( a ja narzekałam,że mój niegrzeczny;-):-D). Gratuluję zaliczen i trzymam kciuki za poprawki:tak:.

Pirrllott jeśli nie jest za późno to ja też się piszę na naleśniki;-):-p

reklama
Witam się z rana:-)
Widze że tu też wszyscy o jedzonku rozmawiają:-) Ja też naleśniki bym zjadła tylko robić mi się nie chce:-(
Wszystkim które mają problemy z mężami życzę wytrwałości i pogodzenia jak najszybszego:-)
Jedynemu tacie na naszym forum życzę oby tak dalej wychowywał swoich synów. To wspaniałe:-)
Dzięki za miłe słowa odnośnie moich chłopaków:-) Michas to faktycznie mały brój ale mamuśka go temperuje także spoko:-)
My mamy z mężem też czasem jakieś problemy ale on to zloty człowiek i nie pozwala mi nawet zacząć się kłucić:-) Od razu mnie stopuje i zawsze rozmawia ze mną jak jest jakiś problem:-) Nigdy nie krzyknął na mnie, to ja mam niewypażony język i czasem nawżeszczę na niego:-( Bez powodu:-( Ale nigdy dłużej niż kilka minut nie trwały ciche dni:-D
moja mamusia wyjechała do Francji na 2 miesiące:-( Zostawiła nas .... i pojechała do taty:-) odpocząć od wszystkiego:-)
Moja siostra chce się rozwieść ze swoim mężem i przeprowadziła się do mamy:-( Biedna jest...
No nic życzę wam miłego dnia i powowdzenia :-)

Inna, gratulacje z powodu sesji! A co do zachwania małej... tylko spokój Cię uratuje :-D "Pocieszę cię", że najgorsze dopiero się zacznie, tak koło 18 miesiąca rozpoczyna się bunt dwulatka i dziecko koniecznie chce udowodnic mamie, że ma własne zdanie - najczęściej rykiem ;-)

Cześć Wam.Po dwóch dniach nieobecności trochę się nabrało zaległości:tak::tak:.Czytając Was samej zachciało mi się naleśników,ale je robi tylko mój mąż. A co do niego to jest ok. Bardzo poważnie pogadaliśmy,mam nadzieję że coś zrozumiał.;-)
Pochwalę się moim synkiem:
Zobacz załącznik 68569 Zobacz załącznik 68570
Zobacz załącznik 68571 Zobacz załącznik 68572

Kurcze dopiero co skończył 7 miesięcy a już taki duży z niego facet!!!
Zaraz będę uciekać robić placki ziemniaczane;-) Chce ktoś???:-D

Cześc wszystkim! Moja mała też ma dziś humorek:dry: Od 6 rano wrzeszczy jakby ją ze skóry obdzierali:baffled: Mam wrażenie że coś jej dolega, rano wstała to miała całe oczko zaropiałe. Może się coś zaczyna i dlatego taka rozdrażniona:dry:
Inna gratuluję sesji:tak: A jeśli chodzi o Oliwkę to tak jak pisze Leika "tylko spokój może cię uratowac". Wiem czasami łatwiej powiedziec niż zrobic:sorry2:
Iiwka synio śliczności:-)
Iwonka miłych zakupków;-)
Zmykam bo się znowu rozdarłą:dry::baffled:

Witam wszystkich po dłuuugiej przerwie:-)
My po przeprowadzce już dawno ale brak internetu jeszcze:-(Dlatego nie zagladam do Was :-(Mój kochany mąż zlitował się i wykupił abonament więc mam przez komórkę:-)

Bardzo dużo napisałyście przez ten czas:tak::tak::tak::szok::szok:Poczytam sobie troche ale itak nie nadrobię:szok:

Moja mała poszła sobie spac:-) I bardzo dobrze, bo już była nie do wytrzymania:no: Idę obiada gotowac.
Katrinm5 witaj:happy2: Jak wrażenia z nowego domku :confused:

Moja mała poszła sobie spac:-) I bardzo dobrze, bo już była nie do wytrzymania:no: Idę obiada gotowac.
Katrinm5 witaj:happy2: Jak wrażenia z nowego domku :confused:

Dzięki:-)Musze przyznać że juz się zadomowiłam:-)Prawie wszystki jest zrobione z małaymi wyjatkami ale to z czasem.Okolica ładna,jest dużo spokojniej niż w mieście bo teraz mieszkanmy na obrzeżach miasta ale i do tego można się przyzwyczaic.
Tęsknię za Wami:-(Jeszcze troszkę musze wytrzymać...
Mój Grześ tez zasnął

reklama
Do góry