reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
.
Pycha ja też mam tylko dwa pokoje i uwierz wiem coś na ten temat. U nas też nijak nie da się żadnego pokoju podzielić, a Natalka już wygania Kube szczególne jak jest u niej koleżanka, a młody z kolei ciągle się do nich dobija:baffled:. Myślimy z M nad zmianą mieszkania na większe,ale narazie nie mamy na to kasy:no:. Póki co Kuba mieszka z nami w pokoju.
oj u nas to raczej nie ma szans na większe mieszkanie :-:)no: i teraz ciągle myślę jak to wszystko wykombinować :no: oj cięzki orzech do zgryzienia :no:

Pycha fajne laski. wesoło wam w takim babińcu pewnie . nie martw się brakiem znajomości - na wszystko trzeba czasu, zanim się obejrzysz a wrośniesz w to miejsce

poza tym masz nas

to chyba do nikity??? :-D

Mój mały nadal śpi...Dziś już się wycałowaliśmy, wyprzytulaliśmy..Qurcze on coraz bardziej przylepny:tak::tak:A ja zanlazłam nowu programik do obróki i szaleje.Corela musze ściągnąc jeszcze raz:baffled: Bo znowu palete barw zgubiłam:shocked2:No i będe szalec na obu programikach..Hm podoba mi się coraz bardzie. Ciekawe czy są jakies kursy komputerowe garfiki???

oj Ewcia i to ty znów pierwsza rękę wyciągnełaś :no::-( lanie to sie należy twojemu M :tak:
no juz dostał;-);-):tak::tak:

Nikita śliczne dziewczynki:tak:.
Ewcia jesteś cudowną żoną i mąż powinien cię na rekach nosić, a nie mówić,że lanie ci się należy:eek: NO ale najważniejsze że już jest ok - bardzo się cieszę:tak:
no on chyab nie wie,,hehe,,
mnie on zawsze powinien nosic,,hahaa

reklama
Do góry