reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
my już po obiadku :-) pyszne było, gulasz z warzywami :tak:

no i mały postęp, bo Majka niby sosów nie lubi, a dzis dałam jej kasze z sosem i bardzo jej smakowało :tak: no i mówie jej, ze w tym jest sos, a ona nic dalej jadła :tak:

Widać nie uwierzyła mamie na słowo:-D:-D:-D. Pocieszne te brzdące nasze kochane

własnie chodzi o to ze uwierzyła i teraz już mówi że lubi sosy :tak:

bo jak zobaczyła w żłobku jak dzieci jedza ziemniaczki z sosem i miesko z sosem, to powiedziała, ze zje tylko mięsko, ale pani będzie jej musiała wytrzec sos :-D bo ziemniaczków to wcale nie je, bo tez twierdzi że nie lubi, ale ostatnio zjadła w zupie ziemniaczki i juz twierdzi, ze lubi ziemniaczki, ale tylko w zupie, samych jeszcze nie

co do jedzenia to, to moje dziecko, bardzo wybredne i pokretne :no::baffled: ona nawet chlebka z masłem nie zje :no: no ale jestesmy na dobrej drodze :tak:

Witam się:-) Adrianka już mam w domciu, znów płakał jak mnie zobaczył:eek: Powiedział że jutro mam przyjśc po niego o 20:szok::-D Madzia się wybawiła, spac nie chciałą ale w wózeczku padła i teraz mam spokój:-p
Witam was kobitki w koncu mam chwilkę czasu
strasznie długo mnie nie było czy tos mnie jeszcze pamięta :-(
miło mi Cię poznac:-) Córeczki masz śliczniutkie:-)

Pochwale się zaliczyłam agrotechnike na 3,5 najelpiej ze wszytskich poprawiających:tak::happy2::happy2::happy2::tak::-).
Junior wstał,biore się za odkurzanie
GRATULACJE
kwiatek.gif

Oj Sikoreczka nie strasz.Mam nadzieję,że moja tak się nie będzie ubierać;-):-p( tyylko się nie obraź:zawstydzona/y:)
ależ ja się nie obrażam:-D Takie czasy były:sorry2: Teraz wydaje mi się że jest taki wybór ubrań dla młodzieży i wogóle dziewczyny się jakoś tak ładniej ubierają.:tak:

Bodzinka ogólnie OK, troche mnie ta pogoda dobija i to siedzenie w domu, czekam na wiosne :tak:
a to moja Majcia
[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]
super że dobrze się czujesz:-) A Majeczka śliczności (podobna jest do Ciebie):blink:

Ja wtedy planuje odstawiać małego...No ale zobaczymy:sorry2:
ech ja też nie mogę odstawic:zawstydzona/y: Madzia już tylko nocki ciągnie, ale jak próbuję nie dac to tak drze że umarłego by zbudziła:dry: Nie wiem z Adrianem chyba miałam więcej zacięcia:baffled: Ja chciałabym odzyskac już moje łóżeczko (buuuuuuuuu:hmm:)
Karolek jak zwykle śliczny:tak:

Hej wam,,
Nie było mnie,bo probowąłam udobruchac meża,aa i w pracyw czoraj do 19 siedizałam,,ale juz jest DOBRZE:tak::tak:ciesze sie wiecie,,,
Zrobiłam kolacje,świece,sąłatke,winko czerwone i pogadaliśmy,,i jest juz dobrze,,chociaz mąz mowi,ze lanie mi sie należy..
ale ufff lżylo mi,,,,:tak:

A teraz pojechał na miasto,a ja pity rozliczam,bo w koncu jego pit dostaliśmy...
Dobrze że już pogodzeni:-) Ależ masz upartego tego męża :no: Ciągle ty wyciągasz rękę:dry:
Narazie to na tyle. Nie wygodnie mi bo synio tą swoją chudą dupkę wcisnął na fotel do mnie i jeszcze mi mówi że mam się przesunąc:baffled::baffled::baffled:

Mój mały właśnie je zupke bo jak była to on zasnął.Wađnie wzrwa mi zyecyke i yacy si drye a sobie posyam, teray je sam:sorry2::sorry2::sorry2:

Nikita - fajne fotki :)) Dobrze, że wróciłaś :))

Czarnulka - widzę, że dziewczyny Cię nie uprzedziły - tu piszemy bardzooo dużo i czasem ciężko być na bierząco ;-)

Bodzinka - powodzenia w odstawianiu! Przede wszystkim musisz być stanowacza, na początku będzie ciężko...

Leika a no nie uprzedziły hihihi i w lekki szok wpadłam jak zobaczyłam ile jest napisane po spacerku jak wruciłam hahaha ale bede sie starała w miare nadrabiać hihi ;-) Zmykam dalej się porządkować w szawkach ;-)

Do wieczorka moje panie ;-)

reklama
Do góry