nikita000
AGATKA
Dziekuje dziewczynki za ciepłe przywitanie i obiecuje ze systematycznie teraz bede tu zaglądać a narazie jemy obiadek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

no i mówie jej, ze w tym jest sos, a ona nic dalej jadła 
Majka niby sosów nie lubi, a dzis dałam jej kasze z sosem i bardzo jej smakowałono i mówie jej, ze w tym jest sos, a ona nic dalej jadła
![]()

. Pocieszne te brzdące nasze kochaneWidać nie uwierzyła mamie na słowo. Pocieszne te brzdące nasze kochane

bo ziemniaczków to wcale nie je, bo tez twierdzi że nie lubi, ale ostatnio zjadła w zupie ziemniaczki i juz twierdzi, ze lubi ziemniaczki, ale tylko w zupie, samych jeszcze nie 
ona nawet chlebka z masłem nie zje
no ale jestesmy na dobrej drodze 
Powiedział że jutro mam przyjśc po niego o 20
Madzia się wybawiła, spac nie chciałą ale w wózeczku padła i teraz mam spokój
miło mi Cię poznac:-) Córeczki masz śliczniutkie:-)Witam was kobitki w koncu mam chwilkę czasu
strasznie długo mnie nie było czy tos mnie jeszcze pamięta :-(
GRATULACJEPochwale się zaliczyłam agrotechnike na 3,5 najelpiej ze wszytskich poprawiających:-).
Junior wstał,biore się za odkurzanie
ależ ja się nie obrażamOj Sikoreczka nie strasz.Mam nadzieję,że moja tak się nie będzie ubierać;-)( tyylko się nie obraź
)
Takie czasy były
Teraz wydaje mi się że jest taki wybór ubrań dla młodzieży i wogóle dziewczyny się jakoś tak ładniej ubierają.
super że dobrze się czujesz:-) A Majeczka śliczności (podobna jest do Ciebie)Bodzinka ogólnie OK, troche mnie ta pogoda dobija i to siedzenie w domu, czekam na wiosne![]()
a to moja Majcia
[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]
[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]

ech ja też nie mogę odstawicJa wtedy planuje odstawiać małego...No ale zobaczymy![]()
Madzia już tylko nocki ciągnie, ale jak próbuję nie dac to tak drze że umarłego by zbudziła
Nie wiem z Adrianem chyba miałam więcej zacięcia
Ja chciałabym odzyskac już moje łóżeczko (buuuuuuuuu
)
Dobrze że już pogodzeni:-) Ależ masz upartego tego mężaHej wam,,
Nie było mnie,bo probowąłam udobruchac meża,aa i w pracyw czoraj do 19 siedizałam,,ale juz jest DOBRZEciesze sie wiecie,,,
Zrobiłam kolacje,świece,sąłatke,winko czerwone i pogadaliśmy,,i jest juz dobrze,,chociaz mąz mowi,ze lanie mi sie należy..
ale ufff lżylo mi,,,,
A teraz pojechał na miasto,a ja pity rozliczam,bo w koncu jego pit dostaliśmy...
Ciągle ty wyciągasz rękę

Trzeba było przed świętami bo miałam remont i pralka się zepsuła a teraz mamy nową na 8 kg ciuszkówMarta, prasujesz jeszcze??? bo mogę Ci troszkę maleńkich ciuszków podrzucić;-)
w zamian pranie oferuje - proszek, płyn do płukania i rozwieszenie w standardzie![]()

.
.