reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien Doberek:-)
U nas też pada, wieje a my na zkupy co miesięczne idziemy..Wypłaty nadal nie widać, dobrze,że zasórniaki mamy ale ja ich tak nie lubie ruszać:baffled:No ale cóz...Trzeba wykorzystac to,że M jednak dziś do pracy nie idzie.Niech targa to mięcho:-)Dobra zmykam bo idziemy do pozniej:-)

reklama
Dzień dobry!

U nas też leje :-( najgorsze jest to, że muszę iść na zakupy razem z Jędrkiem :baffled:

Hejka,pogoda taka jak u wszystkich:-(,czyli beznadziejna.Poleciał rano po zakupy,bo ostatnio mało roboty i soboty ma wolne,teraz wściekają się z Olem.Jul śpi a mi wykruszył się ząb i mam teraz pół lewej górnej ósemki :tak:.
Co do niecodziennych potraw z codziennych ziemniaków to proponuję kluski śląskie,zaraz zajrzę do książki,bo chyba kiedyś wklepywałam.:baffled:
Już wpisałam bo nie było.

A u nas kolejna kłótnia, już nie mam siły dalej tego ciągnąć, chyba nasze małżeństwo to jedna wielka pomyłka:-:)-:)-(
Pogoda okropna, Maja chce na spacer i w żaden sposób nie mogę jej wytłumaczyć,że na dworku pada deszcz i wyjść nie możemy:-:)-(

Witam, na temat pogody nie pisze bo wiadomo:tak::tak:. Głowa mi od wczorajszego wieczora pęka:baffled::baffled:.A dzisiaj same super wyzwania, piwnica i reorganizacja łazienkowa :eek::eek: Zapału - zero a roboty huk bo wszystko na środku stoi. Ło matko, zamiast jęczeć i narzekać idę szorować parawan prysznicowy:angry::angry:. ale będę wpadać;-);-)
Małagosiunia - przyjemnych ploteczek sobotnich:-):-).

Dzień dobry. U nas pogoda jak u wszystkich, a ja muszę jeszcze iść na zakupy i to z Kubą:baffled:.

Ja nawet nie jestem w stanie was nadrobić:sorry2: tak lecicie.;-)

reklama
Do góry