reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry. Ja tylko na chwilkę,bo zaraz z Natalką do lekarza pędzę, Młoda nadal gorączkuje:-(. Kuba też wyjątkowo marudny. Wczoraj byliśmy na zakupach i kupiliśmy sobie ciuchy na wesele.
Mnie nadal bolą oczy,ale już nie tak bardzo.
Miłego dnia dziewczyny.:-)

reklama
Witam
Wróciliśmy wczoraj wszyscy pochorowani, tzn. ja czuję się jak dętka a Maja coraz bardziej kaszle. Może macie jakiś dobry syropek bez recepty,który szybko działa?

Dzień dobry:-)
Anaconda ja zawsze daję w takiej sytuacji eurespal ale on na recepte jest:-( Zdróka dla Majki
Iwonka dla Natalki też dużo zdrówka:-)
Juz teściowa była czy nie chcę na rekolekcje iść na 10?? Chyba sie źle czuje ja powiedziałam Wojtka z nią już więcej nie zostawię. I koniec... Cholera wie co jej do głowy strzeli

Zdrówka choraskom,:tak::tak:
Małagosiunia całuski dla 5 miesięczniaka:tak:
Iwona ale się dobrze masz...Ja kupiłam na allegro kiecke na wesele kuzynki...Szwagierce z Irlandii:dry::dry::dry:
Ja myślałam,że kupic będe musiała tylko sukienke na wesele szwagierki i spodnium na poprawiny na oba wesela a tu klops.Nie mieszcze się w kiecke z ostatniego wesela:dry::dry::dry::dry:No i trzeba kupić dwie a nie ma nic ciekawego:-:)-(A schudnięcie nić nie da bo się w dojarach nie mieszcze:-p:-p:-p
No my jeszcze godzinka i jedziemy zrobic najazd na babcie, prababcie i praprababcie:cool2:Do Bytomia:tak:

Dzień dobry paniom:-) Oj widzę że chorutki:-( Dużo zdróweczka dla Natalki i Majki:tak: U nas już chyba lepiej. Adrianek już nie smarka, jak dziś będzie dobrze to jutro go do przedszkola poślę. Madzia i ja zakatarzone no nie jest żle. Tatuś też załapał:dry: Małe kończą jeśc płatki z mlekiem i mam cały stół do sprzątania:baffled: Wszędzie mleko :szok: Chyba dziś dopiero wieczorkiem zajrzę bo mam zamiar posprzątac i troszkę się z dzieciami pobawic. Obiecałam Adriankowi zabawe z masą solną. Mamay robic ozdoby na święta:-D

Ale dzisiaj jest sliczna pogoda!!!
Az mam ochote wyciagnac krotka spodniczke i leginsy do tego ;)...

Ale zostane lepiej przy spodniach ;)

Dzień doberek Kobitki :tak:

Witam Kobitki :tak:

Nocka minęła nam po prostu rewelacyjnie :-D
Wykąpaliśmy Amandę o 19.30 (pampers przebrał i nie było innego wyjścia jak wcze4śniejsza kąpiel :baffled:) potem po 20 amciu i lulu (z nami w łóżku) o 22 Przemek przełożył ją do swojego łóżeczka i spała bardzo grzecznie a o godz..6.30 obudziła się po raz pierwszy na amciu:tak: :-D:-D Amanda przeważnie w łóżeczku śpi maksymalnie 4 godziny a tu aż 8,5 godz. sobie grzecznie spała :tak: i na cysia obudziła się po 10 godzinach od poprzedniego karmienia :tak:
Super się wyspałam bo z nią w łóżku to trochę ciężko było bo strasznie się rozpycha ;-):sorry2:

Dużo zdrówka wszystkim Wam życzę :tak::-)

Witam,myślałam,że z 10 stronek będę musiała nadrabiać a tu zaledwie 3:szok:.Olo w pećkolu z cukierkami i balonami pomaszerował a w szmatkach kupiłam mu za 3 zł jasiek z Tomkiem.Jul na diecie(gotowana marchewka z jabłkiem i kleikiem) i o dziwo krosty schodzą i kopa normalna była:tak:.Mój wewnętrzny akumulator wczoraj padł,ale jeszcze narobiłam kluchów śląskich i potrawkę z kuraka i dziś mam spokój;-):-).Jeszcze skoczę na stronkę parafii bo rekolekcje a bardzo chciałabym pójść.

reklama
Do góry