reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia, a może to jednak ospa ?? Te krostki w buzi i na ciele, gorączka, ogólnie złe samopoczucie...W każdym bądź razie zdroofka dla Matusia, uściski dla niego i dla Ciebie. W pracy będą musieli zrozumieć, że dziecko najważniejsze, a teściową rozjedź walcem za gadanie głupot.
Anaconda, dla Was też mnóstwo zdrówka, no i uściski :tak:
Anula, koniecznie daj znać jak już zrobisz test ;-). No i ślicznego masz synka :tak:
Asiulinka, superowa fotka, a jacy piękni modele :-):tak:.

Moja piękna jeszcze śpi, a ja od rana obżeram się chipsami :zawstydzona/y:. W drzwi sie nie zmieszczę, jak tak dalej pójdzie.
Miałam iść dzisiaj do mamy, ale jakoś tak się chmurzy, więc nie wiem czy pójdę. Z moim J. krzywo (chyba przez te zagubione 3 stówy:baffled:)..Ja w ogóle nie wiem,jak on może mnie podejrzewać o coś takiego.....................................:-(

Ewcia, a może to jednak ospa ?? Te krostki w buzi i na ciele, gorączka, ogólnie złe samopoczucie...W każdym bądź razie zdroofka dla Matusia, uściski dla niego i dla Ciebie. W pracy będą musieli zrozumieć, że dziecko najważniejsze, a teściową rozjedź walcem za gadanie głupot.
Miałam iść dzisiaj do mamy, ale jakoś tak się chmurzy, więc nie wiem czy pójdę. Z moim J. krzywo (chyba przez te zagubione 3 stówy:baffled:)..Ja w ogóle nie wiem,jak on może mnie podejrzewać o coś takiego.....................................:-(
no wykluczyl te wsyztskie zakazne choroby,,,,tylko ta goraczka,hmm....

kto pozycyz WALCA ..hehe,,chyba od Boba Budowniczego wypozyczee:-D:-D

slonka wam zycyzmy duzo na dzisiejszy dzionekk

U nas cudowne słonko:-)Czekamy na 10 i idziemy na spcer połączony z obchodem sklepów komputerowych....No a ja od rana czuje się jak mleczna krowa, gdzie nie przysiąde tam Lolo i mnie rzobiera i cyce na wierzchu no ja mam powoli dość:dry::dry:
Inna :-D:-D:-D

Bry....
Mlody po spacerku spal w nocy jak zabity.. Ale jego nogi nie... :-/... jak dziki sie rozkopywal i walil nimi o szczeble :-/...

Ja musze posprzatac :-/... Pozniej spacer z malym, obiad... i nie wiem co dalej... Nic mi sie nie chce, a bede dzisiaj z malym caly dzien sama...
Wiec na koniec dnia to w lep dostane Ehhhh

Cara nie będzie tak żle.Mój M co dzien wraca o 16 a w tym tygodniu k.20.No więc my sobie sami jesteśmy w tym Zabrzu.....:-D:-DDalej boli mnie głowa..Ale jak otworzyłam okno to jakby mnie.....Jak mój Cielaczek przysnie to skończe sprzątać:-):-)

Akurat Cielaczek zand cyca posłał pare cudnych usmiechów a teraz tańczy:-):-)
No to ja ide kończyć;-);-)

u nas też cudowne słoneczko
już nie mogę sie doczekać aż pójdziemy z małym na spacerek
cara może po spacerku ci uśnie i będziesz miała wolne jakoś tak powietrze uspokaja mojego też
wszystkiego najlepszego dla Kacperka
Bodzinka możąe kawka?
a ja czekam na m.

reklama
Do góry