E
Ewcia81
Gość
yhy dziekiiTam sobie sama tworzysz własne drzewo no i mam wpisane nazwisko męża i potem pisze zd.(Sikora zd. Swiątek)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
yhy dziekiiTam sobie sama tworzysz własne drzewo no i mam wpisane nazwisko męża i potem pisze zd.(Sikora zd. Swiątek)
niestety nie wyszukuje osób z tym nazwiskiem. Można tylko luknąc w mapę nazwik czyli gdzie w kraju mieszka najwięcej osób o danym nazwiskuEwcia chyba panieńskie trzeba wtedy poszukasz swojej rodzinki![]()
Jak długo mnie nie będzie na BB to znaczy, że siedzę na tej stronie co podałaś ;-)![]()
oki,,rozumiesz ze ty juz amsz,,jakby co bedziemy pytacc ciebieeniestety nie wyszukuje osób z tym nazwiskiem. Można tylko luknąc w mapę nazwik czyli gdzie w kraju mieszka najwięcej osób o danym nazwisku
Chętnie pomogęoki,,rozumiesz ze ty juz amsz,,jakby co bedziemy pytacc ciebiee
a u mnie zegarek zaczal trabic,,synek pobudke na 00:00 ustawill![]()
no moze,,hmmmm,,,,Chętnie pomogęA może ci ustawił o której masz do łózia
![]()