reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mam nadzieje,ze tesnikcie ;-D:-D
I tak jest zamkniety watek dodatkowo ale grono scisle i aby nie bylo balaganu powolutku dodawane sa mamy ,ktore tu juz na otwartym sa zadomowione i to mocno :-)

reklama
Ja mam nadzieje,ze tesnikcie ;-D:-D
I tak jest zamkniety watek dodatkowo ale grono scisle i aby nie bylo balaganu powolutku dodawane sa mamy ,ktore tu juz na otwartym sa zadomowione i to mocno :-)

Aaa dziekuje za wyjasnienie :-)... Bo pare razy widzialam ze cos bylo o tym, ale nie mialam pojecia o co chodzi :D...

czesc wam,
ja wrocilamz palemkownaia,,,
gadalam z m przez skype,,a teraz lece do sklepu,bo synek spi,no to ja ide po chlebek,bo nic nei mam pieczywa w domu,,a jednka czlowiek glodny i bez chleba ani rusz,,,

Rety! Mam bajzel w domu nieziemski :szok::szok::szok::szok: Jędrek nudzi się okrutnie i wywalił wszystko na środek mojego pokoju :baffled: a że mnie się nie chce z nim bawić :zawstydzona/y: to mu pozwoliłam. Wszystko tylko, żeby czymś się zajął. Oby mu w krew taka zabawa nie weszła :no:

Widzę, że walec niedługo będzie zakupiony ;-) tyle chętnych na niego, że wartałoby pomyśleć ;-):tak::-D

hejka kobitki:tak::-) my już powróciliśmy do domku. Jakby była potrzeba to ja się dorzucam do walca, tylko zastrzegam wypożyczanie na 1 niedziele w miesiącu;-):-D:-D:-D.

Pirrllott a ja o Tobie i Młodych myślałam ostatnio:-)Pochwal sie co fajnego znalezliscie:-D
O jak miło :sorry2: a z zakupów wróciliśmy z wielką reklamówką i była bardzo ciężka:cool2: a w środku były 3 x puzzle, 3 x farbki, właściwie wszystko po trzy :-D Klocki drewniane najwięcej ważyły:baffled: ale też byliśmy w restauracji na frytkach :-) a oto i fotka...

7b9a690d8d8d7918.jpg

ale żeby nie było że Dawidek miał kapryśną minę zawsze oto fotka udowadniająca ze był uśmiechnięty :cool2:

8b9a4fb46c73c2c9.jpg

fajnie minął nam dzień ogólnie:sorry2:

reklama
Do góry