jasmina111
Fan(ka)
U nas Jaśminka się rozpycha, ostatnio M poszedł w nocy spać do drugiego pokoju bo go tak atakowała rękami i nogami w nocyBodzia, my tez mamy łózko 180 na 200:-):-)a Szym trzy czwarte nieraz zajmujea my po brzegach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas Jaśminka się rozpycha, ostatnio M poszedł w nocy spać do drugiego pokoju bo go tak atakowała rękami i nogami w nocyBodzia, my tez mamy łózko 180 na 200:-):-)a Szym trzy czwarte nieraz zajmujea my po brzegach
Jasmina , pikuś mały - jak byłam w szpitalu przed porodem to laska sie zaklinowała pod prysznicemBuuuuhahahaha, ho ho ho he he he,
Ja to jak w wannie usiadłam to za plecami miałam zimną wodę bo mi się nie mieszała z ciepłą która leciała z przodu.... Uuuuuu i figielek![]()
Bodzia a film 'Listonosz zawsze dzwoni dwa razy "widziałaś???;-);-)JA się boje iść z M do kuchni;-);-);-)
Jak robiłam obiad, dziecię spało to.....się działo...I teraz się boje![]()
Bodzia a ty znowu o sex zachaczyłaś ;-):-):-), myślę że masz dni płodne... uważaj i bądź czujnaJA się boje iść z M do kuchni;-);-);-)
Faktja tydzień przed porodem myłam łazienkę i się zaklinowałam między kibelkem a szafką
![]()
nie dziwie mu sie,,sama chyba bym lezala i sikala...Męż jak mnie zobaczył to najpierw polewał przez 5 minut, zamiast mnie ratować![]()
ja tyz mala mam,,,ja też się we wszystko mieściłamtylko mam małą łazienkę
![]()
no rzadzi u rodzicow w łóżku,,,heheeBodzia, my tez mamy łózko 180 na 200:-):-)a Szym trzy czwarte nieraz zajmujea my po brzegach
nonoo dzialo sie powiadasz,,JA się boje iść z M do kuchni;-);-);-)