reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A tu mój maluch w czasie wolnym :-D:-D

Załączniki

• IMG_0288.JPG
    IMG_0288.JPG
    86,9 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_9762.JPG
    IMG_9762.JPG
    60,7 KB · Wyświetleń: 27
reklama
W rzeczy samej.:tak::tak::tak::tak::tak:

Naleśniki zdążyłam 2 usmażyć,bo Jul jęczał,to zabrałam się za odkurzanie,bo to jego ulubione zajęęcie,wyłączanie i włączanie odkurzacza.
mn,,m/ oiiiil;/]p[]
m,
Aż końcówkę połamałam bo od września 2006 mam ubytek 5 płytek mozaki a teraz leży tu dywan i trach,poszłoooo:tak: i bardzo dobrze.A o łytki na balkonie to już 4,5 roku proszę i chyba sama położę:wściekła/y::wściekła/y::no::angry::angry:

Marta jak ja to zawsze mowie" musi nabrać mocy urzędowej" ;-) wiem to jets wk....ce ale faceci chyba wszyscy tacy sami:baffled:............pod walec :-D

Madźka załapie sie na drinka;-):confused::-p:-D takie ładne serwujesz...

Moj spi a ja kawusie dopijam i lece popracować...a co tam trzeba troche, ale oczywisci ebee zgladac ;-) nie pozbedziecie sie mnie;-);-):-p;-)

Ania138 ale Dawidek urósł :szok: a jaki jest podobny do Majki......śliczne dzieciaczki.

Sikoreczka
moje dziecko też karmi misie i daje im nawet lekarstwo......"siubytek" i "psik" do noska;-):-D

Do góry