ty masz zdecydować??M dostal propozycje awansu...
Mieszkanie we wroclawiu, wieksza pensja...
Mam zdecydowac... co dalej z nami... inaczej on sie wynosi...
:|![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ty masz zdecydować??M dostal propozycje awansu...
Mieszkanie we wroclawiu, wieksza pensja...
Mam zdecydowac... co dalej z nami... inaczej on sie wynosi...
:|![]()
Aluśka - jak ja nie lubię wymiotować, bidulko bidulko.
Aluśka bidulko :-( gorzkiej herbaty sobie siorbnij.
Madźka wypiłam herbatkę i lepiej się już czuję chociaż nadal mam dziwne uczucie w żołądku:-( ale mam nadzieję że już jutro wszystko będzie w porządkutaaaa, jak chodzi o picie to od razu, że ja. Dzisiaj Aluśka częstowała ale chyba jej zaszkodziło:-
-(
Bodzinka oj to nie dobrze, że aż tak boli :-( niech Ci M zrobi jakieś okład żeby złagodzić ból i żeby opuchlizna zeszłaDziewczyny wygłupiałam się z M i poleciałam na plecy.Noga mi się podwineła ale nie dośc,że pod plecy to jeszcze na bok prawie o 90 stopni.Boli jak cholera, chodzic nie moge ból taki,że aż wyje....
Scrapik świeczny a Karolek słodziutki :-)
ania138 uroczy królewiczoto tron mojego królewicza
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
może teściówka oprócz tych ziemniaków coś do zupki ekstar dorzuciłaMadźka wypiłam herbatkę i lepiej się już czuję chociaż nadal mam dziwne uczucie w żołądku:-( ale mam nadzieję że już jutro wszystko będzie w porządku....kurde nic oprócz zupy którą zrobiła teściowa nie jadłam więc może ona mi zaszkodziła
...
...pewnie masz rację..może teściówka oprócz tych ziemniaków coś do zupki ekstar dorzuciła![]()
Dzięki kochana.Buziaki.Zadzwoniłam po karetke..Złaską ale przyjechali...Bosze ile się nasłuchałamBodzi już jadę po ciebie.... i zawioze cie nawet do innego miasta;-) bidulko przytulam mocno.....
Byłam a nocy na pogotowiu, M został z Lolem, wróciłam taksi...Takie marnotrastwo kasyNie mam sily nadrabiac tego co napisalyscie.
Bodzinka Ty gnaj czym predzej do szpitala, bo nie ma zartow z takim czyms. MOja mam dawno temu niefortunnie sie przewrocila na dworze jak wracala z imprezy, bolala ja noga jak cholera ale poszla spac i rano na pogotowie bo juz umierala z bolu no i skonczylo sie gipsem od kostki do uda. Nie bylo zlamania, wiec nie chce cie straszyc.
Co sie stało?????????Ja jestem jakby copo dymie z mężem więc mam mnósssstwoooo czasu
![]()