reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wszechnico wiedzy kucharskiej i wszelakiej innej (Marta;-):-D:-D) czy mi się przewidziało czy był gdzies przepis na drożdżówki w kucharskiej??:confused2::confused2: bo nie mogę namierzyć:nerd:

reklama
człowiek się naszykował a te się rozlazły jak zwykle:baffled::baffled::confused2::confused2::confused2: język wam pokazuję i ide ciasto na drożdżówki wyrobić:tak:wrzasnąć jak już ktoś będzie;-):-D:-D

Cara - nizły tekst z tą... śliwką...:-D:-D:-D
Aluśka - proponuję abyś zaprezentowała winowajcom tego hałasu jak wygląda rozwścieczona niewyspana matka karmiąca :-D:-D:-D

A ja byłam z dzieciaczkami na spacerze ale w kierunku sklepu. Mam niezły kawałek drogi i jak wracałyśmy to poszłam inną drogą i patrzę a tam plac zabaw schowany za domami. He he i okazało się że z drugiej strony tego placu to jest on dwie ulice odemnie. Teraz to micha mi się jarzy jak niewiem. W końcu Jaśminka będzie mogła poszaleć na bujawkach.
Wróciłam, Dawid miał spać ale już mu przeszło i buszuje.
A po drodze wciągnęłam czekoladkę moją ulubioną, ehhhhh co mi tam.

Madźka - a ciasto nie opadnie jak tak krzyczeć i wołać Cię będziemy? :szok::-D
Kupiłam Jaśmince gazetkę Boba Budowniczego i normalnie jest WALEC do złożenia.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry