reklama
jasmina111
Fan(ka)
Cara - nizły tekst z tą... śliwką...

Aluśka - proponuję abyś zaprezentowała winowajcom tego hałasu jak wygląda rozwścieczona niewyspana matka karmiąca

A ja byłam z dzieciaczkami na spacerze ale w kierunku sklepu. Mam niezły kawałek drogi i jak wracałyśmy to poszłam inną drogą i patrzę a tam plac zabaw schowany za domami. He he i okazało się że z drugiej strony tego placu to jest on dwie ulice odemnie. Teraz to micha mi się jarzy jak niewiem. W końcu Jaśminka będzie mogła poszaleć na bujawkach.
Wróciłam, Dawid miał spać ale już mu przeszło i buszuje.
A po drodze wciągnęłam czekoladkę moją ulubioną, ehhhhh co mi tam.

Aluśka - proponuję abyś zaprezentowała winowajcom tego hałasu jak wygląda rozwścieczona niewyspana matka karmiąca

A ja byłam z dzieciaczkami na spacerze ale w kierunku sklepu. Mam niezły kawałek drogi i jak wracałyśmy to poszłam inną drogą i patrzę a tam plac zabaw schowany za domami. He he i okazało się że z drugiej strony tego placu to jest on dwie ulice odemnie. Teraz to micha mi się jarzy jak niewiem. W końcu Jaśminka będzie mogła poszaleć na bujawkach.
Wróciłam, Dawid miał spać ale już mu przeszło i buszuje.
A po drodze wciągnęłam czekoladkę moją ulubioną, ehhhhh co mi tam.
...dobry pomysłCara - nizły tekst z tą... śliwką...
Aluśka - proponuję abyś zaprezentowała winowajcom tego hałasu jak wygląda rozwścieczona niewyspana matka karmiąca![]()

..uwaga nadchodzę

jasmina111
Fan(ka)
Madźka - a ciasto nie opadnie jak tak krzyczeć i wołać Cię będziemy? 

Kupiłam Jaśmince gazetkę Boba Budowniczego i normalnie jest WALEC do złożenia.

Kupiłam Jaśmince gazetkę Boba Budowniczego i normalnie jest WALEC do złożenia.

Kupiłam Jaśmince gazetkę Boba Budowniczego i normalnie jest WALEC do złożenia.![]()

:-):-):-):-):-):-):-)Madźka - a ciasto nie opadnie jak tak krzyczeć i wołać Cię będziemy?
Kupiłam Jaśmince gazetkę Boba Budowniczego i normalnie jest WALEC do złożenia.![]()

Leże pod biurkiem, która pomoże mi wstać????????
reklama
Podziel się: