reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem nic nie warta i to daly mi znac nawet osoby ktore uwazalam za bliskie znajome!!

Cale zycie sama jak palec... Widac teraz tez juz zostaje mi tylko towarzystwo dziecka... :-(...

Ja mam dosc ;-(

Przepraszam, ne wiem czy jeszcze sie tu zjawie :(... Pa

reklama
Żartujesz???? W żadnym razie:-D:-D:-D
Dzięki chociaż Ty chcesz mnie:-D

Juz sie tu chyba wiecej nie zjawie ;(...
Mam wszystkiego dosc ;(...

pa
Wiadć ze się załamałaś ale nie ma co uciekać koffana!!!

To jak się tak zle czujesz to do psychologa.Nie czekaj tylko idz.To żaden wstyd.A może Ci bardzo pomóc.I zapamiętaj ŻADEN facet nie jest wart żeby przez niego odbierac sobie życie.ŻADNA miłośc nie jset warta takiego poświęcenia.Kochana jeżeli myślisz o takich rzeczach to idz koniecznie do lekarza, bo to może byc depresja...Zresztą przy takich przeżyciach to sie nie dziwie...Płacz jeśli potrzebujesz, zadbaj o siebie.Myśł o SOBIE Jesteś WAŻNA TY jako TY.No i niczemu nie jesteś winna.Psycholog Ci pomoże i to bardzo.Nie obrażaj się na mnie,że Ci to radze ale przechodziłam depresje, mam za sobą brdzo ciężkie dzieciństwo, próbe smopójczą, złą miłosć i nie chce żeby jakas kobieta cierpiała jak nie musi.Serce mi sie kraje....

Podzielam zdanie Bodzinki!
Dużo osób myśli ze pójście do psychologa to wstyd i że od razu ktoś jest głupi,ale to beznadziejne opinie,ludzie tak mówią bo sami boją się że coś mogło by im to pomóc.Wiem coś o tym bo mieszkam na wsi i akby tu ktoś poszedł do psychologa to od razu byłoby że wariat!
Ale nie ma co się wstydzić i patrzeć na innych!
Babo Ty masz dziecko! Spójrz mu w oczy i powiedz że nie chcesz żyć,ciekawe co Ci powie.
Żyj dla Was! Ciesz się każdą chwilą że możesz patrzeć na swoje dziecko! Przecież to szczęście!
nie jesteś sama-pamiętaj o tym!

Jestem nic nie warta i to daly mi znac nawet osoby ktore uwazalam za bliskie znajome!!

Cale zycie sama jak palec... Widac teraz tez juz zostaje mi tylko towarzystwo dziecka... :-(...

Ja mam dosc ;-(

Przepraszam, ne wiem czy jeszcze sie tu zjawie :(... Pa

Cara sama sobie wmawiasz ze jesteś nic nie warta! BABO każdy ma coś w sobie! nie trafiłaś jeszcze na osobę która to w tobie odnajdzie!

CAra współczuję kochana:-( Masz nas i nie martw się, musisz jakoś podołać temu wszytskiemu. Przyjaciół znajdziesz sobie innych bo widac IC sa jacyś chorzy:-( Dziecko odchowasz, młoda jesteś napewno ułożysz sobie życie :-) Głowa do góry i nie myśli o innych pomyśl o sobie!!!!
Bodzia pamiętam o TWojej nodze kochana:-) Jak mogłabym zapomnieć hihi
Madźka no nie mów:szok: Coś nie tak poszło????
Mój M śpi jak kamień:-) A jak ja się kładę spać to on ożywiony i mnie sztura:-D hihi Nie możliwy jest hihi. Michał leży mu na brzuchu a on dalej śpi:-D Za moment pewnie Wojtasek się obudzi na amku:-) Miałam go dziś kąpac ale chyba znów mi nie wyjdzie bo śpi już jak kamień....

reklama
Do góry