reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No dobry materiał na męża.W szafkach tez naucze go porządek trzymać:-DKtóra chce mnie za teściową dla córy;-)

Inna może to grzybica?? Mój mały też to miał to smarowałam mu dupsko clotrimazolem taka maść 3 zł kosztuje ale dziala szybko:-)
No mnie się wydaje, że jednak porządnie odparzona pupcia...Zresztą, jeśli nie zacznie schodzić to trzeba będzie podejść do lekarza...

Spróbuj mąką ziemniaczaną albo Tormeniolem:tak:
Mąką ją obsypię później, teraz Penatenem wysmarowałam, (do tej pory pomagał, więc mam nadzieję, że i tym razem pomoże)grubą warstwą, powietrzyłam trochę. No i chyba pieluchę będę zmieniać co godzinę...żeby nie pogorszyło się Potworkowi

Małagosiunia,niezłe:tak::-D.
Poszukuję chętnych do pomocy w szukaniu książeczki zdrowia Olka,bo gdzieś wsadziłam ale gdzie to nie mam zielonego pojęcia:no:.
Hmmm... Ja za każdym razem jak jest potrzebna książeczka Oliwki muszę przekopać całe mieszkanie ;-).

Ja zmodyfikuję pytanie - jak oduczyć faceta trzymania ubrań na krześle??
He he, na to mam taki mały sposobik - jeśli widzę bluzę na krześle, drugą na fotelu, kilka koszulek gdzieś porozrzucanych to mnie nie interesuje, czy to czyste czy nie, tylko biorę do prania i mam w nosie, że J. chciał to ubrać następnego dnia :-p

Dziewczyny,a mnie się udało i mój M sprząta swoje ciuchy do szafki i je nawet układa ładnie. Chwilami to ma w swoich szafkach większy porządek niż ja w swoich:szok::tak:. Tłumaczyłam, krzyczałam, prosiłam, rzucałam mu ciuchy byle jak do szafek i udało się;-):-)
Oj Ty szczęściaro ;-). Ale zasiałaś we mnie nadzieję, że jednak da się wbić to w końcu do męskiej głowy :tak:

no już jestem:-):-) Inna skąd ty się urwałaś?? ;-);-);-)to nie wiesz że faceci MUSZĄ trzymać wszystkie rzeczy razem bo oni dzielą ciuchy na czyste brudne i brudne które da się jeszcze nosić:-D:-D
He he he, dobre z tym podziałem ciuchów :-D:-D:laugh2::laugh2::-D:-D

Oto Oliwka w kąpieli:

reklama
Do góry