Odkurzacz już wyciągnełamto chodź do mnie mam wolną kanapę w dużym to se poleżysz i pogadamy o starych Polakach:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Odkurzacz już wyciągnełamto chodź do mnie mam wolną kanapę w dużym to se poleżysz i pogadamy o starych Polakach:-)

No to jest pomysłBodzia połóz sie poodprezaj,a karollo niech obiad augotuje i posprzata,,hmmm,,,

Własnie sprzątał to miałam do wytarcia podłoge:-)Postanowił ją umyc soczkiem
Teraz chyba odkurzać zamierza hmmmmmstara sie chłopka stara,,a ty nie narzekaj,,No to jest pomysłWłasnie sprzątał to miałam do wytarcia podłoge:-)Postanowił ją umyc soczkiem
Teraz chyba odkurzać zamierza hmmmmm

;-);-)

Jasmina ja padam ze śmiechu

na moją teściową potrzebny jest wyższy model:-

No mnie się wydaje, że jednak porządnie odparzona pupcia...Zresztą, jeśli nie zacznie schodzić to trzeba będzie podejść do lekarza...Inna może to grzybica?? Mój mały też to miał to smarowałam mu dupsko clotrimazolem taka maść 3 zł kosztuje ale dziala szybko:-)
Mąką ją obsypię później, teraz Penatenem wysmarowałam, (do tej pory pomagał, więc mam nadzieję, że i tym razem pomoże)grubą warstwą, powietrzyłam trochę. No i chyba pieluchę będę zmieniać co godzinę...żeby nie pogorszyło się PotworkowiSpróbuj mąką ziemniaczaną albo Tormeniolem![]()
Hmmm... Ja za każdym razem jak jest potrzebna książeczka Oliwki muszę przekopać całe mieszkanie ;-).Małagosiunia,niezłe.
Poszukuję chętnych do pomocy w szukaniu książeczki zdrowia Olka,bo gdzieś wsadziłam ale gdzie to nie mam zielonego pojęcia.
He he, na to mam taki mały sposobik - jeśli widzę bluzę na krześle, drugą na fotelu, kilka koszulek gdzieś porozrzucanych to mnie nie interesuje, czy to czyste czy nie, tylko biorę do prania i mam w nosie, że J. chciał to ubrać następnego dniaJa zmodyfikuję pytanie - jak oduczyć faceta trzymania ubrań na krześle??

Oj Ty szczęściaro ;-). Ale zasiałaś we mnie nadzieję, że jednak da się wbić to w końcu do męskiej głowyDziewczyny,a mnie się udało i mój M sprząta swoje ciuchy do szafki i je nawet układa ładnie. Chwilami to ma w swoich szafkach większy porządek niż ja w swoich. Tłumaczyłam, krzyczałam, prosiłam, rzucałam mu ciuchy byle jak do szafek i udało się;-):-)

He he he, dobre z tym podziałem ciuchówno już jestem:-):-) Inna skąd ty się urwałaś?? ;-);-);-)to nie wiesz że faceci MUSZĄ trzymać wszystkie rzeczy razem bo oni dzielą ciuchy na czyste brudne i brudne które da się jeszcze nosić![]()

model the best tylko wiekszy jakies 1000% potrzebny,,,