sikoreczka79
Fanka BB :)
No i własnie straciłam miejsce do spania
Adrianek przywędrował do naszego łoża i powiedział że śpi z nami bo ma złe sny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może wygoń męża?No i własnie straciłam miejsce do spaniaAdrianek przywędrował do naszego łoża i powiedział że śpi z nami bo ma złe sny
![]()
bo my okropnie gadatliwe kobity sąTeż mam spotkanie 10 lat po maturze ale dopiero w maju;-) Skąś znam szarańczę. Jak siena mnie uwiesza to koniec świata
![]()
GRATKIA ja się muszę pochwalić,że Maja chyba wreszcie załapała jak to jest z tym sikaniem do nocnika, bo od południa nie zmoczyła nawet jednych majtek tylko ślicznie wołała siusiu, teraz to już jestem dobrej myśli
No i przy okazji kolorowych snów życzę, bo ja już spadam spać![]()
Cicho sza bo mi babal obudzicie.Qurcze a czułam,że powinnam wstac bo M i tak śpi....Ale Mały się kręcił.Ciszej krzyczcie;-);-)A dzsiaj macie dla mnie piffko????Booooooooooooodzia pobudka piwem dzielą![]()
Wybacz ale ze smiechu spadłam z krzesła.To może wygoń męża?
Właśnie mi sie przypomniało -rano pytałam Maćka, co mu się śniłn stwierdził, że przyszedł do nas do domu łoś i zamienił mnie w krowę.
Potem zaczął się śmieć.
![]()