reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Łazienka, kuchnia i przedpokój już sprzątnięte, pokoje zostawiam na potem tak więc jeszcze tylko obiad, ale to w między czasie pisania z wami :-):-)
Moje mieszkanko tycie, tak więc dużo osób się nie zmieści 32m2, nawet przebiłam Bodzię bo ma 4m2 więcej:-D:-D:-D

reklama
Aaaaaaaaaaaaaaaa Godzine go skłądałam, godzine ponad nawet, już kończyłam i co???Znowu corel strzelił foch i mój scrapek diabli wzieli aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dziewczyny ja mam nadzieje ze chociaz w niedziele przystopujecie :-):-):-):-)
Ja juz wszystkie zakupy zrobione, makowce kupione, bedziemy tylko piec jedno ciacho. Obiad sie robi, rybka z kapusta kiszona. Majcik spi a Maks tate meczy bo juz przyjechal.
A pochwale sie wam koszyczkiem Mai, wszystko jest sztuczne i przydrutowane albo przyklejone. Nie starszne nam sa wiatrzyska i wywyijasy Majki
Zobacz załącznik 71176
Inna ja pochodze ze Strzelec Opolskich. Tu mieszkalam az do studiow. Studia zaliczylam na Polibudzie w Gliwicach. Pozniej zamieszkalam w wielkopolsce-Kaliszu ze 3 lata. A teraz juz mysle ze na stale mieszkamy w Legionowie pod Warszawa. Wiec troche sobie jezdzilam. :-):-):-):-):-)

reklama
Woloszki koszyczek śliczniutki i jaki wiosenny:tak::tak: ja tez mam nadzieje, że jak zajrzę w poniedziałek wieczorem to zejdę na zawał serca:eek::eek:
Bodzia jaki z tego wniosek? Albo corelujesz albo debatujesz na bb;-):-D

Do góry