reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
ten wątek powinien się nazywać mamy pijące w domu![]()

dobrze że wirtualnie, bo byśmy wiecznie skacowane chodziły

sewa
mamuśka ;-)
ten wątek powinien się nazywać mamy pijące w domu![]()
Naślą na nas kogoś z AA i terapie z nami zacznie przeprowadzać

sikoreczka79
Fanka BB :)
wiecie co dziewczęta ja się zbieram do lekarza, bo Madzia mi biegunki dostała. Już ją trzy razy zmieniałam, obawiam się że dał jej ten lekarz za mocną dawkę:-( Buziaczki. Wrócę na kawkę

sewa
mamuśka ;-)
wiecie co dziewczęta ja się zbieram do lekarza, bo Madzia mi biegunki dostała. Już ją trzy razy zmieniałam, obawiam się że dał jej ten lekarz za mocną dawkę:-( Buziaczki. Wrócę na kawkę![]()
Oj biedna Madziunia :-( Tulę mocno.
Leć ptaszyno. Tylko napisz potem co z Madzikiemwiecie co dziewczęta ja się zbieram do lekarza, bo Madzia mi biegunki dostała. Już ją trzy razy zmieniałam, obawiam się że dał jej ten lekarz za mocną dawkę:-( Buziaczki. Wrócę na kawkę![]()

Myślicie ze AA ma wstęp na BB

reklama
Asiulinka wszystkiego naj dla Grzesia z okazji 8miesięcy
my wróciliśmy ze spacerku mały zjadł obiadek potem wypił soczek potem biszkopta i jeszcze kache musiałam mu zrobić że nie zwrócił to ja się dziwię a teraz marudzi bo mama miała dużo czytania i mu się nudzi
Aluśka fajne zdjęcia mała śliczna
Bodzia scrapki super
Sikoreczka uściskaj Madziule
Ewcia pierogi super
my wróciliśmy ze spacerku mały zjadł obiadek potem wypił soczek potem biszkopta i jeszcze kache musiałam mu zrobić że nie zwrócił to ja się dziwię a teraz marudzi bo mama miała dużo czytania i mu się nudzi
Aluśka fajne zdjęcia mała śliczna
Bodzia scrapki super
Sikoreczka uściskaj Madziule
Ewcia pierogi super
Podziel się: