reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My poszaleli,kupili sera do tostów,Fisiel i lizaczek,keczup i Dobre Rady.A w kieszeni jeszcze 2 wynypałam:tak:.Z nosa daje jak potop szwedzki.
Zostało co jeszcze na dnie,bo ja bym chętnie reflektowała;-):tak::-D.

reklama
My poszaleli,kupili sera do tostów,Fisiel i lizaczek,keczup i Dobre Rady.A w kieszeni jeszcze 2 wynypałam:tak:.Z nosa daje jak potop szwedzki.
Zostało co jeszcze na dnie,bo ja bym chętnie reflektowała;-):tak::-D.
No zakupki jak się patrzy i oszczędnie i z głową ;-):tak: A na katar proponuje

Załączniki

• Grzaniec_galicyjski_03.jpg
    Grzaniec_galicyjski_03.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 30
Asiulinka wszystkiego naj dla Grzesia z okazji 8miesięcy
Dzięki w imieniu Grzesia.:-)

O, widzę, że na popijawę trafiłam.;-):-D

A ja dziś nie wychodzę na spacerek, bo wózek został w samochodzie mojego M.:dry: Zresztą pogoda dziwna-raz słońce świeci, a już za chwilę wieje i śnieg pada.:nerd: A tak poza tym nie chce mi się w ogóle ruszać. Najchętniej zaległabym sobie na wyrku z książką, albo jakis fajny filmik pooglądała...:-) :tak: Tylko najpierw musiałabym chłopaków sprzedać. Jest ktoś chętny?;-):-D

czy coś się może stać ośmiomiesiecznemu bąblowi który dorwał się do czekolady mamy?
zalezy czy mama mocno nerwowa...:szok::-D:-D a tak serio to ja słyszałam że czekolade to dziecku dopiero w 2 roku zycia bo mocno uczula ale jakoś nie wierze żeby coś mogło się stac maluchowi jak sobie trochę poliże:dry: przeciez kiedys nikt o tych wszystkich wskazaniach i przeciwwskazaniach nie słyszał :sorry2:

reklama
wow pijawkaaa pijemyy chluppppppppppppp

anula nie,,jedynie chyba zatwierdzenie i tyle,,,
sikoreczka oj biedna mala,buziaki,,,

Ewcia ja od 3 postów o tej kawuni czytam:-D:-D:-D Fajnie mieć wolne co??:tak::-);-)
fajnie,,ale juz sie konczyyy:-(,,od jutro do pracy...

Przeszukałam kieszenie M i znalazłam 9 zeta,idę szaleć.3mcie sie Lachony;-):tak::-D.
wow stara nie szalej za bardzo,,,9 zyle,,na waciki czy jak:-D;-)

To ja polewam gin z tonikiem i cytrynką :tak:
mniam
ten wątek powinien się nazywać mamy pijące w domu:-D:-D:rofl2:
:-D:-D:-Ddokladnieeee
Mnie Jędrek ciągnie za rękaw do kuchni bo głodny jest :tak: muszę zmykać. Do potem :tak:
daj synowi jesc,,,

Dziecię nakarmione ja też trąchnęłam co nieco :tak: nastawiłam pranko. Zastanawiam się teraz, czy nie wybrać się z Jędrkiem do fryzjera, bo zarośnięty jak człowiek pierwotny :baffled: Zobaczę czy do końca prania nie odejdzie mi ochota na ruszenie się z domku.
a u mnie m obcina,bo ja zawsze nozyczkami malego ciachalam,,ale mial schody i krzywo,,a tera zmaz go masyznka obciacha zawsze...

Do góry