reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

IIwka współczucia tylko:-( Moja teściowa też mi dzis ciśienie podniosła ale to już normalka, codziennie mnie wnerwia:angry: Aż czasem mam ochote powiedziec spie***laj gdzie piepsz rośnie i ni epokazuj mi sie więcej na oczy!!!!!! Oni to wręcz przeciwnie nie zabieraja dzieci tylko na 5 min wopadaja rozbawią i idą a one mi wtedy wyją.... Ale co tam mama da radę słowa mojej teściówki....
Bodzia no to nie wiem jak ty chcesz się opalac kochana z klaustrofobią:-D
Chatkę ogarnłęłam, Wojtek juz nie śpi za to Michał poszedł spać:-) Chyba dziś się nie wygrzebię hihi

reklama
Iiwka wykrzycz się lżej Ci się zrobi.Nie masz prezentu dla szwagra???Niech M świeci oczami.A Ty stwierdz,że to on nie kupił a ty taka kochana szwagierka tak bardzo chciałaś..Ja się tez kiedyś przejmowałam urodzinami, rocznicami.Męża do sklepu gnałąm pilnowałam.A teraz ma to w nosie.Jak on nie pamięta to czemu niby ja się mam przejmowac jego rodziną???Szczególnie,że moimi świętami się za bardzo nie przejmują.Nas zaskoczył deszczyk:tak:No i zrobiłam cód miód zakupy...Do jednorazówki się zmieściły;-);-);-)
A obiad dziś mam mistrzostwo świata:Makaron z twarogiem:-pLeń mnie dopadł:-D:-D
Już raz tak zrobiłam i było bez prezentu!:-(
Ja już naprawdę nie wytrzymuję tutaj(znaczy się w tym domu)!!!!!!!!!!!!
a co do obiadu to ja nic nie robię,ja tam mogę nie jeść a ten niech se idzie do mamuni!:crazy:

IIwka współczucia tylko:-( Moja teściowa też mi dzis ciśienie podniosła ale to już normalka, codziennie mnie wnerwia:angry: Aż czasem mam ochote powiedziec spie***laj gdzie piepsz rośnie i ni epokazuj mi sie więcej na oczy!!!!!! Oni to wręcz przeciwnie nie zabieraja dzieci tylko na 5 min wopadaja rozbawią i idą a one mi wtedy wyją.... Ale co tam mama da radę słowa mojej teściówki....
Bodzia no to nie wiem jak ty chcesz się opalac kochana z klaustrofobią:-D
Chatkę ogarnłęłam, Wojtek juz nie śpi za to Michał poszedł spać:-) Chyba dziś się nie wygrzebię hihi
Ja nawet palcem jescze nie ruszyłam żeby posprzątać...:-:)-(

Małagosiunia dam rade;-)Jak byłam piękna i młoda;-):-pTo chodziłam najpierw na otwarte solarium, specjalne takie było dla klaustrofobików w Bytomiu.Ale drogie więc szybko zrezygnowałam i przeszłam na zwykłe tylko,że nigdy się nie zamykałam i nie więcej niż 15 min i to po długich podejściach:tak:Zaczynałam od 5min..

Iiwka i bardzo dobrze.Tak trzymać.Nic nie rób.Mój mnie wkurzył i obiad jest tylko dla dziecka i dla mnie.;-)Koffana faceta trza czasem potrząsnąć bo on z innej planety.A teść to jest juz całkiem inny.Ja bym mu powiedziała,że służącej to trzeba płacić a mnie nikt nie płaci wiec latac wkoło jego syneczka nie będe.Pomyliły mu sie okresy historyczne;-)

No nic muszę podnieśc swoje cztery litery i do roboty:dry: Madzia zasnęła, Adrianek się fajnie bawi, no i męż dzwonił że będzie za godzinkę więc czas pomykac
postacie13.gif

hehehe ja sie nie boje zmnian ani koloru ani dlugosci :-) pod warunkiem ze nie na zupelnie krotko bo zle mi w takiej wersji :-)

a w moich fotkach masz mnie cala wiec pizsz :-) ale troche schudlam od tamtej pory, i spodnie z tych fot mi zlatuja z bioder...
No to super. Cd nizej

Megusku aj sie boje:sorry2:Jeztem tak zakompleksiona,że nie lubie za bardzo swojej figury pokazywać;-)
Ale może sie skusze......Te weselicha się szykują a ja mam ambicje wyglądać pięknie;-)W dodatku za niewielką kase:-p
Nie ma sie czego bac. Kazda ma jakies kawalki ciala ktore lubi, a i takie ktore woli schowac. Sa sprytne sposoby ;-)

Ja nie chodze na solarium :-/...
A mamprawie biala cere :-/... Wiecznie slysze czy czasem mi nie slabo i nie zemdleje :-/...
Na taki szpas mnie nie stac :-/
I wlasnie dlatego ze masz jasna cere pasuje Ci czerwien :) Wlosy mozesz pocieniowac na calej dlugosci, albo zrob gestsza grzywke albo zrezygnuj z niej i bedziesz powalac! :-) I

Co do Solarki to podobno mozna wpasc w nalog, a zdrowsze slonce. Ja rozjasniam wlosy bo tez bladzioszek ze mnie i uzywam delikatnie pudrow brazujacych sypkich na czolo nos policzki i brode.

Lolo śpi.Domek posprzatany a ja pije herbatke i czytam "Mansfield Park" Jane Austen.Uwielbiam jej książki:tak::-D

Potrzebny na całą rodzinę gilów!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Męża,teścia,teściową,i wszytskich o takim nazwisku!!!!!! A no i cały dom jeszcze bo mnie szlak już trafia tutaj! I może i lepiej jak M pójdzie do tego wojska to może bardziej dojrzeje a tych jego cudownych rodziców rozstrzelam normalnie!!!!!!!!!! Niechc jeszcze słowo powiedzą na mój temat a rozpocznę wojnę na skalę światową!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Koffana, przyślij męża do mnie na malutkie tortury
tortura.gif
:growl::evil:

Zwykły nie da rady....
A tak wogóle to może powiem o co chodzi:
Miałam dzisiaj jechać do miasta bo wieczorem jedziemy na urodziny mojego szwagra i nie mam nic na prezent,ale oczywiście Mój "ukochany" nie zostanie z dzieckiem bo nie będzie cały dzień z dzieckiem siedział bo ma ważniejszą robotę!!!!!!!!!!! Cholera jasna co jest ważniejszego od dziecka?!!! Powiem Wam-rąbanie drzewa!!!!!!!!!!!!! A jeszcze mi przedwczoraj mówił żeby dziecka jego matce nie zostawiać bo znowu będą gadać,i dzisiaj nie chciałam tego zrobić.no i awanturaaaa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj ale zła jestemm..
Ech, facet to facet
mal__39_.gif
, zbyt wiele wymagać nie można.
A rąbać niech idzie, może sobie odrąbie... coś...:-D i będzie miał nauczkę ;-)
A tak poważnie, to nie przejmuj się i 100 razy dziennie powtarzaj naszą mantrę:
FACET TO GORSZY GATUNEK CZŁOWIEKA..

reklama
Kłaniam się Lachonki :tak::-):-) wrócilismy ze spaceru w trybie ultra szybkim bo wzięło i się rozlało:angry::angry::angry: i tera w domu wysiadujemy:-:)-(. Chłopaki zajęte - jeden gada z królikiem Pankracym, drugi pracuje a ja mam chałupe do oblecenia i obiad do wyczarowania:tak: i milion stron do nadrobienia:dry::-D:-D

Do góry