reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to musisz poczekać aż odrosną i na całej długości bedziesz miała swój naturalny kolor.

ło matko tyle to nie wytrzymam ze swoim naturalnym bo to myszowaty blond strasznie :-/... wrecz szarawy ;-/

Dziadek niedzielnym rytualem wyszedl z wnukiem spacerowac wiec mam chwile dla siebie...

Matka michala wciaz mnie pociesza... eh dziwna sytuacja

reklama
Nie wytrzymam i popełnie morderstwo.Mąż w kuchni, dziecko w psiej misce też w kuchni a jak mu zwraecam uwge to zsysze to go pilnuj.No tak cholibka co bym nie robiła to ja mam dziecka pilnowac bo dla szanownego baszy to jest ponad jego siły..W końcu ja w domu nic nie robie...Coraz bardziej mam dość..
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja u fryzjera farbowałm włosy raz w życiu.Dla mnie to za drogo wychodzi.
Bodzia, mój tak samo wczoraj - cięzko tyłek ruszyć, a ja zachowuję się jak księżniczka bo tylko rzucam rozkazy a sama nic nie robię :baffled:.

A wczoraj to mi tak ciesnienie podniósł :wściekła/y:. Najpierw ma pretensje, że ja tylko przed kompem, więc pomyślałam - a to się poświęcę ;-), komp na bok i co ??? I mój małż zaczął oglądanie jakiegoś filmu i doopa - co się próbowałam odezwać, to słyszałam: ciiicho, nie przeszkadzaj, itp. No ja pitolę... Sam chyba nie wie czego chce. A na koniec jeszcze, jak powiedziałam, ze nie wiem po co się czepia, skoro i tak wolał oglądać film niż spędzać czas ze mną i nawet się odezwać nie można było, to usłyszałam - no bo widziałaś że film oglądam a ciągle mi przeszkadzałaś......:baffled::dry:

I nawet mnie nie rusza to, że pozmywał rano naczynia sam z siebie, że zrobił śniadanie... Bo co z tego, skoro już go w domu nie ma, wpadnie pewnie na chwilkę i jedzie na mecz i wróci po 16 :sorry2:. Albo później. I co mi po takiej niedzieli?? To jest jedyny dzień dla J. wolny od pracy, ale i tak nie ma dla nas czasu, bo piłka ważniejsza. Ale on jeszcze potrafi być ciężko zdziwiony - o co mi chodzi :baffled:

Dzień dobry :-D:-D:-D

Nocka była super Amanda dopiera po 6.00 ( nie przestawiając zegarka) obudziła sie na karmienie i mimo że późno się położyłam spać do 9.00 się wyspałam:laugh2::laugh2::-p
...super by było jakby każdą nockę tak przespała :tak::-:)-:)-(

a zaraz z mężusiem wybieramy się na spacerek....:tak::tak::tak:

Oj jak dobrze że ja się z moim mężem jakoś dogaduję. Takiego jak mój ze świecą szukać. Teraz wział Kube do drugiego pokoju i się bawią.

Mój mąż też typ z tego wymierającego gatunku ;-):tak::-D pierze, prasuje, gotuje wszystko przy dziecku zrobi :tak: trafił mi się super okaz :tak:

Inna tulaski przesyłam :tak:

aluśka fajnie, że nocka spokojna i że sie wyspałaś :tak:

sikoreczka zdrówka dla Adrianka nooooo i dla Madziulki też.

iwona wow, ale super walec :tak::-D;-)

Megusku, Sewa trafił wam sie wymierający gatunek:tak: Mój w domu czy przy dzieciach pomoże, ale zanim się nagadam, naproszę:dry: No i nie mówiąc o tym że od czasu do czasu trzeba przed użyciem wstrząsnąc:baffled:
My zjemy sobie rosołek i pomykamy na spacerek, szkoda marnowac taką cudną pogodę w domu:-D

HEjka babole:-)
Dzięki za komoplementa odnośnie butów:-) Ciekawe czy będa pasowały....
Ja byłam z Michałem na rowerku pierwszy raz:-) Fajnie było:-)
Prosze was nie móie mi że idziecie z mężami na spacerek bo ja mam łzy w oczach....:-( Mój mąż też jest z tych którzy już dawno wyginąć powinni:-) Dziećmi się zajmuje i to 2 jak ja wychodze sobie gdzieś:-) Sprząta zawsze po sobie zmywa gary i nawet pranie zrobi :-) Jejku tak mi go brakuje porażka normalnie....
Dikoreczka no to masz fajnie bo bez kolejki wchodzisz, ja byłam w szpitalu to pizdy kazały mi czekać z dzieckiem w kolejce, na co ja powiedziałam że czekać nie będę bo moje dziecko czekac nie może i prosze mnie od razu przyjąć:angry: I jakoś się dąlo zaraz lekarz był....
Aluśka no to dobrze że się wyspałaś:-)
Inna tulaski kochana z facetami:angry:
Bodzia i dla Ciebie też tulaski Słonko...

Małagosiuna tulę i łączę się w bólu :-( po wyjeździe mojego M ja też myślałam, że umrę z tęskonoty, z niemocy :-( bo jak masz w mężu dużą pomoc i jak nagle zostajesz ze wszystkim sama, to można sobie strzelić w głowę..... ale uwierz mi, że idzie się przyzwyczaić. Zobaczysz 6 tyg. minie jak z bicza strzelił :tak: i będziesz się cieszyła mężusiem w domku :tak:

Ja też już zaczynam odliczać. Z jednej strony boję się tego wyjazdu ( bo ja nie lubię zmian) z drugiej cieszę się nieziemsko. W końcu będziemy razem po ponad rocznej rozłące :tak:

No i psiapsiółka na ploty nie przyjedzie:-(A tak się cieszyłam,że Lolo się z kolegą pobawi:-(

reklama
Sewa dzięi kochana:-* MAm nadzieję że to szybko zleci:-) Dopiero teraz jak go nie ma widze jak jest dla mnie warzny i jak bardzo go kocham:-) Nawet nie chodzi o pomoc bo w sumie to ja jestem z=cały dzień z dziećmi sama bo m z pracy wraca ok. 19. Ale sama obecność jego przy mnie...
Sewa jak ty wytrzymalaś tyle kobieto podziwiam,a co wyprowadzasz się??? Bo ja nic o tym nie wiem???
Wiecie tak się cieszyłam że nie będe musiała gotowac a teraz marzę o ugotowaniu dla męża jakiegos pysznego obiadku i uslyszec ze mu smakowało, paranoja jakaś....
Bodzia biedna chodź do mnie to się chłopaki pobawią:-) Zapradszam możesz na 6 tygodni zamieszkać na pomorzu, mam ładne jeziorko i wogóle jest suuper zapraszam....

Do góry