reklama
E
Ewcia81
Gość
czytelnictwo czy pisarstwo spadło,,heeeeeeeeeeeEwcia a co tam wekujesz dobregoNa domówkach pomór straszliwy
czytelnictwo spadło o 3/4 normalnie![]()
niech tylko Martusia wróci
;-);-)
Ja pichce mieska,zupinki,lecza,fasolki,,wsyztsko co sie da zjeśc,hehe,,bo emzowi w trasy robie,,bo on nie moze zjadac sloikow takich kuypnych z golabkami czy czyms tam,,bo watroba go boli,,no i musze pichcic tyleeeeeeee

E
Ewcia81
Gość
łoj tydzien no szokk,,ciezki bez neta,hihi,,.ale dalas rade i jzu jestes wkoncuuuDzień Dobry Mamusie.
Nie będę ściemniała że próbuję Was nadrobić bo nie próbuję tydzień to za dużo.A tydzień był ciężki i internet prosił o bicie ale już ok i melduję się

sewa
mamuśka ;-)
bo on nie moze zjadac sloikow takich kuypnych z golabkami czy czyms tam,,bo watroba go boli,,no i musze pichcic tyleeeeeeee;-)
No prosze jaki on delikatny

Anula hej!
Ewcia z tym sklepowym jedzeniem to tam same konserwanty wiec nawet gdyby mu nic nie bylo z watroba to lepiej mu gotuj :-)
Swoja droga to np moja mama gotuje czasem np bigosu albo fasolki i zamraza i co kilka dni ma odpoczynek od gotowania...to niezly pomysl!
Ewcia z tym sklepowym jedzeniem to tam same konserwanty wiec nawet gdyby mu nic nie bylo z watroba to lepiej mu gotuj :-)
Swoja droga to np moja mama gotuje czasem np bigosu albo fasolki i zamraza i co kilka dni ma odpoczynek od gotowania...to niezly pomysl!
no pomysł może i dobry ale jak sobie pomyślę, ze miałabym stać i takie większe ilości wszystkiego gotować to raczej się wypisujeSwoja droga to np moja mama gotuje czasem np bigosu albo fasolki i zamraza i co kilka dni ma odpoczynek od gotowania...to niezly pomysl!

reklama
:-):-)sewa fajnie masz. Mój też świetnie gotuje, ale ostatnio rzadko to robi no i jest jeden minus jego kucharzenia - kuchnia wygląda jak by tornado przeszłoMój M całe szczęście potrafi sobie sam gotować. I muszę go jeszcze pochwalićgotuje świetnie
więc nie mam problemu z "obgotowywaniem" go
![]()

Podziel się: