reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój M całe szczęście potrafi sobie sam gotować. I muszę go jeszcze pochwalić :tak: gotuje świetnie :tak: więc nie mam problemu z "obgotowywaniem" go :tak:
Alez Ty masz szczescie :tak: ja to zawsze marzylam o facecie ktory by gotowal...no ale nie bede narzekac na mojego i bez tego jest cuuudowny :-) A pozatym moze sie jeszcze nauczy gotowac? ;-):-D
i ales mnie na NK wyniuchala :-D:-D

Sikoreczka napewno nie bedzie tak zle z Ad. :tak:

reklama
Moj juz wykapany,,mowi ze mu zimno imu wjeje z wywietrznika,hmm,...:baffled:,,wymysla gnojek maly,,,,ale spokooooo...
siedzi teraz w szlafroku sobie na fotelu i nie chce w pidzamcke ubrac,,bo tak mu cieplo,dobrze iw ygodnie,hihi

megusek jeszcze wszystko przed Twoim mężem, może najdzie go ochota na naukę gotowania :tak:

anula gratki! Pochwal się kocha, gdzie się wybierasz w niedzielę..... bez dziecka ;-):tak:

Madźka na noc męża do teścia wysyłasz :baffled:;-)nie przyda Ci się w domku ;-)

Ewcia kolorowych snów :tak:

Mój właśnie załączył sobie mecza:baffled: Ja to chyba czmychnę na kąpusianko i do łóżeczka:tak: Dzieciarnia już śpi więc troszkę luzu. Adriano znowu miał 38 na wieczór. Bardzo go męczy:-(

megusek jeszcze wszystko przed Twoim mężem, może najdzie go ochota na naukę gotowania :tak:

anula gratki! Pochwal się kocha, gdzie się wybierasz w niedzielę..... bez dziecka ;-):tak:

Madźka na noc męża do teścia wysyłasz :baffled:;-)nie przyda Ci się w domku ;-)

Ewcia kolorowych snów :tak:
idę z przyjaciółką na rajd po poznańskich pubach w końcu m. zostaje z ma lym zgodził się:-):-):-D:-D:-D

Pochwalę się kupiłam sobie sukienkę na rocznicę slubu i na tesciów i na chrzciny i na roczek jak Wam się podoba

Załączniki

• sukienka2.JPG
    sukienka2.JPG
    21,1 KB · Wyświetleń: 31
  • sukienka3.JPG
    sukienka3.JPG
    22,8 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry