reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Magdaleno ja próbuje sprzątać a ponieważ mój Małyżonek wymienia fartuch w pralce na środku kuchni więc idzie mi to jak po grudzie.
Rankiem piękne słoneczko było a teraz się chmurzy.Jeszcze utkniemy w domu.A pozatym pławie się w luksusie, że dziecię mi dało pospać do 9 i z tej radości jestem wczorajsza.A no i jeste z Małymżonkiem troche pokłócona.Niedużo ale....

reklama
Agatka
1.jpg
a w kwestii obiadowej se zerknij do spisu kucharskiego bo Sikoreczka cudów dokonała i wszystko już można znaleźć:tak::-)

Dziękuje za słoneczko. Widziałam cuda Sikorki ale mi si ejakoś dziisaj nic nie chce.... i przez to brak jakie kolwiek weny do gotowania

Bodzia kopnij m w d... i po sprawie;-)

Madzia jaki masz piekny fryz jak tak zaiwaniasz :-D:-D:-D i masz takei slodkie kruciutkie nozki:-D:-D:-D;-)

Dzień Dobry Dziewczęta.:-) Jak minęła noc?? Widzę że niektóre były spokojne i grzeczne i meldują się od rana na BB, a zadymiary śpią, albo leczą kaca. No tak...
Little_Mi - Witaj i czuj się jak u siebie.
?

Dzieeen doooobryyyy!!!
Tak tak witamy Mała_Mi :-)
Co do mnie...to ja bym chciala po taakiej impresce pospac a tu...wstalam o 7, nakarmilam Kube, zrobilam pranie i zupe dla Kuby na caly tydz, zrobilam zakupy i posprzalatalam chate i znow nakarmilam Kube...i zaraz go poloze i zrobie obiad i spadaaam od Was bo nuuudziary jezdescie!!! :-p:-p:-p;-);-)

Dzieeen doooobryyyy!!!
Tak tak witamy Mała_Mi :-)
Co do mnie...to ja bym chciala po taakiej impresce pospac a tu...wstalam o 7, nakarmilam Kube, zrobilam pranie i zupe dla Kuby na caly tydz, zrobilam zakupy i posprzalatalam chate i znow nakarmilam Kube...i zaraz go poloze i zrobie obiad i spadaaam od Was bo nuuudziary jezdescie!!! :-p:-p:-p;-);-)
:-p:-p:-p:-p:-p:szok::-p:-p:-pO ty małpo

Witojcie!
emocje04.gif
Sikoreczkaaaaa (zaciagam po krakowsku? ;-)
bere016.gif

Megusek nigdzie nie idź:no::no: Sikorkova gdzie ty łazisz??
slimak_www_gify_liq_pl%20%281%29.gif

magia031.gif
iiii zaraz bedzie
uccello021.gif

ze niby sikoreczka z panem sikorkiem mężem ??:dry:

dobranoc Megusku;-);-) ja jeszcze poczekam może
005.gif
wpadnie:dry:
no właśnie nie dałam rady ,bo mi net odmówił posłuszeństwa i
emocje14.gif
oczywiście ku ogromnej uciesze pana sikorkowego
emocje34.gif

Gdzie sikorkova lata???:dry::dry::dry:wczoraj znowu nie lachoniła i ciekawe jak adrianek??
n zastrzyku byliśmy z rańca i na zakupkach! Rozebrac cholernika nie mogłam, wpadł w taką panikę
emocje41.gif
Po powrocie do domu stwierdził że na następny pójdziemy w piątek
emocje48.gif
Najgorsze że z rańca mi Madziorek kaszlała
emocje38.gif
Chyba już nigdy z tego nie wyjdziemy
emocje43.gif
A jeszcze biedna ma tak rozwalone kolano
emocje42.gif
Bo co upadnie to jejpęka i krew leci
emocje36.gif
Chyba coś muszę kupic, podpowiedzcie coś dobrego
emocje25.gif

Idę najmłodszą sikorkę odłożyc bo zasnęła mi na rękach
emocje16.gif

reklama
Ptaszynko miło Cię widzieć.
Małyżonek nie umie założyc kołnierza do pralki.:dry:Poszedł do znajomego a ja posiątałam kuchnie ufff.
Pogoda się zepsuła.
Młody jojczy...Chce książeczki a ja mu zabrałam bo darł a wie,że tak się nie robi.

Do góry