reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-)
Anula Stasiu uroczy!
Ja depilatora wieki nie uzywam, juz nie kupie wiecej tego narzedzia tortur...co 2-3 dni brzytwa pod prysznic i juz...bez bolu i raz dwa trzy :-)
Aleeee bym jeszcze pospala....mmmmmmmmmm

reklama
Inna daj znać czy to działa ten krem. Ja własnie od dziś z Avonu sobie na celulit kupiłam i zaczęłam kurację:-)
Spoko, dam znać, po pierwszym uzyciu stwierdzam zajebi*cie gładką skórę, po żadnym kremie takiej nie miałam :tak:. Peeling w użyciu będzie dzisiaj wieczorem :tak:, tylko trochę mnie przeraża to, że trzeba go spłukać zimną wodą :sorry2:.
Oprócz tego mam też z Avonu, ten nowy, nie pamiętam jak sie nazywa i z Nivea, ale tego to praktycznie w ogóle nie uzywam.

Inna no to cię jutro nie poznamy;-):-):-)
No ba, pewnie, że nie poznacie, a co sobie myślałaś :-p

Koffana pewnie zaraz wrzucę coś mocniejszego należy nam się!!!!
Finito obie giki zrobione jak ja sięcieszęw takich momentach że są krótkie;-):-D:-D:-D
na dziś starczy cierpień.
a swoją drogą ciekawe czy ten kto wymyślił depilator choć raz go używał
Też się nad tym zastanawiam...Z tym, że ja mam depilator, ale od roku leży w pudełku i ani razu go nie użyłam, bo się boję :zawstydzona/y:

ja mam jeszcze na pewno pół godziny bo osttnia tura gołąbków się robi no chiba że mały się obudzi na mleczko

ja będę jeszcze robić jutro bo robiłam pierwszy raz i śmierdzi malizną a chętnych nagle sporo to dorobię i najwyżej zamroże i jak nie będzie mi się nic chciało to gotowe;-);-)Inna mi narobiła smaka to się wzięłam a że wyszły to dawaj:-D:-D:-Dzresztą uwielbiam gotować gorzej ze zmywaniem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Heh, ja dzisiaj znowu rboię gołębie, bo dalej mam smaka, a tamtych jakoś mało było ;-)
A ja ani gotować nie lubię, ani zmywać :no:. Na szczęście na dniach kupujemy zmywareczkę :-) o taką piękną:
zmywareczka.jpg

Hahahahahahahahaha! Mój ciągle twierdzi że muszę się troszkę utuczyc, ale mu powiedziałąm że narazie w ciąży nie chcę byc:-p:rofl2:

Mój mi mówi że nie muszę się odchudzać ale żebym już nie próbowała przytyć ani kilo:-D:-D:-D:-D:-Dalemyślę że jak przyjdzie wiosna zacznę się więcej ruszać to samo spadnie co roku tak jest z tym żę po Stasiu ciut więcej:baffled::baffled::baffled:
A mój jest chyba ślepy, bo uważa że jestem w sam raz :baffled:

Wiecie, ja tego posta piszę już pół godziny, zawiasa jakiegoś mam chyba. Muszę zaraz naczynia pozmywać (ale to się wkrótce skończy :-p), ryż ugotować, poodkurzać (ostatnio odkurzam co namjniej raz dziennie:sorry2:) no i czekam na małża bo ma kapuchę i mięsko przywieźć. A jak Oliwka zaśnie to podłogi mopem przelecę :tak:.

Witam:-):-):-)
Ja depilatora używam bo rzadziej włoski odrastają, ale wyklinam pod nosem jak diabli jak mam czas tortur;-);-)
Nio i dlatego ja wole wosk.Jedno pociągnięcie i po bólu.Tylko to trzeba umiec pociągnąc...Pod włos i jeszcze pod odpowiednim katem. szybko i zdecydowanie.No i najlepszy jest ciepły wosk.Ja sobie czasem robie.W szole na mnie się uczyły woskowac okolice bikini.NIGDY WIĘCEJ.Koleznka robiła to za wolno i pod złym katem.Myślałm,że umre a ją,że nuczycielka zaraz zabije;-)

Boze kobiety siedze i rycze od wczoraj non stop.

Michal pisal, wyladowal w szpitalu. Zle z n\jego sercem i cisnieniem. Ja sie zamartwiam. Zadzwonilam dzisiaj, jak sie czuje :(...

Ja oszaleje za nim :(... Nie umiem przestac....
Zabijcie mnie w koncu bo mam dosc tej meczarni :-(

Najlepsze bylo by gdyby maly mial i mame i tate :-(...

Ide z mlym na komisje ds niepelnosprawnosci... :-(

Jestem w zlym stanie i sama to widze... Nie jem, nie spie... Ciagle placze... Życ mi sie nie chce :-(

Witojcie:-):-)
Inna to ja juz widzę do kogo gary wyłażące ze zlewu bedziemy teleportować;-);-):-D
Ja tam tradycjonalistka jestem i bólu sobie nie lubię zadawać dlatego żadne depilatory ani woski nie wchodza w grę. Jak Meg ja zwykłej maszynki w kapieli albo pod prysznicem uzywam:dry:i nie jest źle:-);-)
Chłopy moje jeszcze śpią a mnie coś dzisiaj głód zegnał:dry:pewnie dlatego , że wczoraj przed snem o tych gołąbkach Anuli poczytałam a teraz Inna znowu wsuwa..ech lachony koffane;-):-D
Dzisiaj mam milusi wieczór bo idę na sabat czarownic:-Dnormalnie wychodze o 19.00 i nie mam limitów czasowych. Męż siedzi z młodym:-):-)cieszę się

Witam,nie było mnie tu już troszkę i powiem szczerze że nie dam rady nadrobić zaległości.
Nawet nie zauważyłyście że mnie nie było:-:)-:)-(

reklama
Do góry