reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,nie było mnie tu już troszkę i powiem szczerze że nie dam rady nadrobić zaległości.
Nawet nie zauważyłyście że mnie nie było:-:)-:)-(
Jakbyś nadrobiła zaległości to bys widziała,że pytałam jak sprawy z brzydsza połową;-);-);-)No szybciutko pisz.
Cara tulaski i powodzenia na komisji.
Sprzątnełam, tyra karmie głodomora:tak:

reklama
A mnie przeziebenie rozklada..kurde kaszlnac nie moge, pozarlam czosnku i cebuli moze te bakterie nie lubia tego....;-) Jak jzu moge z Kuba wyjsc to sama sie do d... czuje.....help!
Iwka...tu tylko za Marta tesknia i trza sie z tym pogodzic ;-)

Boze kobiety siedze i rycze od wczoraj non stop.

Michal pisal, wyladowal w szpitalu. Zle z n\jego sercem i cisnieniem. Ja sie zamartwiam. Zadzwonilam dzisiaj, jak sie czuje :(...

Ja oszaleje za nim :(... Nie umiem przestac....
Zabijcie mnie w koncu bo mam dosc tej meczarni :-(
Popieram zdanie anacondy-sama musisz to zrozumieć i wybrać co lepsze.
Ja uważam tak-Przejrzyj dziewczyno na oczy!I kopnij go w dupe bo traktuje Cię jak lalę,raz jak jesteś mu potrzebna to chce Cię,jak mu się znudzisz to cię odstawia!Co to za facet?Pierdoła i tyle!
Sorryy ale takie jest moje zdanie.

Iiwka kopę postów ;-):-D ja zauważyłam:tak::tak:bo cicho było tez na pogaduszkach;-)co tam? jak z mężem??:dry:
Super. Trafiłaś z Bodzinką w 100%! Gadaliśmy tak od serca wkońcu i faktycznie chodzi o to wojsko...
Teraz więcej gadamy i się wspieramy,jest o wiele lepiej i nawet nikt głosu nie podnosi. Grzesiek stara się każdą wolną chwilkę spędzać z małym i ze mną. W niedzielę nawet się gdzieś wyrwaliśmy na miły wieczór. Naprawdę fajnie,.
Dzięki za pomoc!

Bodzia jak Karollo :confused:bo nic nie piszesz i się czuję nie na bieżąco;-)
Lolo lepiej choć głodny.Dwa dni bez konkrtetów;-)Właśnie mu kisielek zaserwowałam i bede patrzeć.Kupki zrobił dwie w tym jedna bardzo wodnistą:-(Ale gorączki nie ma, nie kaszle no i szaleje po całym domu.

Meg na przeziębionko z miodem i cytrynką
lagy1.jpg

Dzień dobry!

Widzę, że upiększanie wiosenne ruszyło pełną parą :tak:

Ja też wczoraj depilowałam moje nogi :tak: ja od dawna męczę się z tym sprzętem, ale ostatnio zafundowałam sobie depilator z nasadką masującącą i nakładką chłodzącą i powiem Wam, że jest niebo. Pewnie, że trochę boli, ale nie tak jak przy poprzednim :szok:

Powinnam się zabrać za jakieś diety bo po lekach utyłam jak mała świnka..... ale nie mogę się zebrać :-:)-:)-( może od poniedziałku :sorry2:

inna super zmywareczka :tak:

Madźka zazdroszczę wyjścia wieczornego

anula powiem Ci kochana, że w tej pięknej sukieneczce, którą sobie zakupiłaś na imprezę teściów powalisz wszystkich na kolana :tak: miałaś wkleić foty siebie w tej kreacji....... a może wklejałaś tylko ja przeoczyłam :zawstydzona/y:

cara nie wiem co Ci radzić. Musisz się na coś zdecydować. Bo to co teraz robisz...... tak nie da się żyć i normalnie funkcjonować. Trzymam kciuki za dobre wybory....

No i nie wiem co jeszcze miałam pisać :zawstydzona/y:

Iiwka to super.Bardzo sie ciesze:tak::tak::-D:-D
Moje dziecko oglada "Roboty".A za niedługo idziemy "Da, da";-)No a teraz zamęcza nasza sunie.

Super. Trafiłaś z Bodzinką w 100%! Gadaliśmy tak od serca wkońcu i faktycznie chodzi o to wojsko...
Teraz więcej gadamy i się wspieramy,jest o wiele lepiej i nawet nikt głosu nie podnosi. Grzesiek stara się każdą wolną chwilkę spędzać z małym i ze mną. W niedzielę nawet się gdzieś wyrwaliśmy na miły wieczór. Naprawdę fajnie,.
Dzięki za pomoc!
no widzisz:tak:nigdy nie jest tak źle, żeby nie można było czegoś naprawić i dopieścic;-);-)super że wyjaśniliście sobie wsystko bo macie teraz klarowna sytuację a Tobie jest pewnie 50 kilo lżej na duszy;-):-)

Bodzia, jak szaleje to chyba super. a jak skonczy mu się dieta to koffana z kuchni nie wyjdziesz:-D;-)

reklama
Iwka super ze tak sie porozumieliscie!!! :-) Ja zawsze bede uwazac ze szczera rozmowa w malzenstwie musi byc! Niektorzy robia sobie nawet raz w tyg wieczor na pogadanie, bo same wiecie czas pedzi- dzieci, praca, PPD itp

Do góry