reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U

Dziewczynki ja dziś wybywam do rodziców. Muszę się szykować :tak: do wieczorka, miłego dzionka.
Odpocznij u mamy miłego pobytu:tak:

dobra...wiem ze na to czekacie

Ja Meg oswiadczam uroczyscie ze jestem PPD :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Hahaha;-):-D

.
No i dowiedzieć się ile kosztują tauaże...

Nie dla się...Dla Małża na rocznice..Ale od kosztów zależeć będzie:rofl2:
tzn. m bedzie robił sobie czy ty sobie zrobisz dla niego w jakimś tylko jemu dostępnym miejscu;-):-p:laugh2:

reklama
Dzień dobry Lachonki.:-)
Ja normalnie zasypiam.:dry: Siedzę,czytam Was, a oczy to mi się same zamykają.:baffled:

Witam:-):-):-)
Ja depilatora używam bo rzadziej włoski odrastają, ale wyklinam pod nosem jak diabli jak mam czas tortur;-);-)
Oj, ja depilatora nieużywam, bo cierpliwości na zadawanie sobie bólu nie mam.:no:

Nio i dlatego ja wole wosk.Jedno pociągnięcie i po bólu.Tylko to trzeba umiec pociągnąc...Pod włos i jeszcze pod odpowiednim katem. szybko i zdecydowanie.No i najlepszy jest ciepły wosk.Ja sobie czasem robie.W szole na mnie się uczyły woskowac okolice bikini.NIGDY WIĘCEJ.Koleznka robiła to za wolno i pod złym katem.Myślałm,że umre a ją,że nuczycielka zaraz zabije;-)
Oj, depilacja bikini woskiem!:szok: brrr....

Witam,nie było mnie tu już troszkę i powiem szczerze że nie dam rady nadrobić zaległości.
Nawet nie zauważyłyście że mnie nie było:-:)-:)-(
Oczywiście, że zauważyłyśmy i tęskniłyśmy.:tak:

Iiwka kopę postów ;-):-D ja zauważyłam:tak::tak:bo cicho było tez na pogaduszkach;-)co tam? jak z mężem??:dry:
Cicho na pogaduszkach? A wczoraj to co?! Wiesz, bo sie obrażę!:dry:;-):-D

Super. Trafiłaś z Bodzinką w 100%! Gadaliśmy tak od serca wkońcu i faktycznie chodzi o to wojsko...
Teraz więcej gadamy i się wspieramy,jest o wiele lepiej i nawet nikt głosu nie podnosi. Grzesiek stara się każdą wolną chwilkę spędzać z małym i ze mną. W niedzielę nawet się gdzieś wyrwaliśmy na miły wieczór. Naprawdę fajnie,.
Dzięki za pomoc!
Super, bardzo się cieszę, że między Wami jest ok.:-):tak:

Dziewczynki ja dziś wybywam do rodziców. Muszę się szykować :tak: do wieczorka, miłego dzionka.
Miłego pobytu u rodziców, odpocznij sobie i miłego dnia!:-)

Najlepsze bylo by gdyby maly mial i mame i tate :-(...

Ide z mlym na komisje ds niepelnosprawnosci... :-(

Jestem w zlym stanie i sama to widze... Nie jem, nie spie... Ciagle placze... Życ mi sie nie chce :-(

Popieram zdanie anacondy-sama musisz to zrozumieć i wybrać co lepsze.
Ja uważam tak-Przejrzyj dziewczyno na oczy!I kopnij go w dupe bo traktuje Cię jak lalę,raz jak jesteś mu potrzebna to chce Cię,jak mu się znudzisz to cię odstawia!Co to za facet?Pierdoła i tyle!
Sorryy ale takie jest moje zdanie
Popieram w pełnej rozciągłości. Owszem, dziecko powinno mieć mamę i tatę, ale jeśli rodzice nie potrafią się dogadać, kłócą się, wyzywają, itd. to bardzo źle wpływa na dziecko. Dzieci mają niezwykły dar wyczuwania naszych nastrojów, więc jak tak czytam Twoje posty i nastawienie do życia, to sie zastanawiam, czy dlatego Adaś nie chce spać, że jest jakby nadpobudliwy...
Kobieto, otrząśnij się z tego w końcu - za Ciebie nikt nie wybierze. Sama musisz podjąć decyzję i albo weźmiesz się w garść a tego gnojka który w ogóle Cię nie szanuje wywalisz ze swojego serca, albo będziesz taką właśnie męczennicą...

Chodzi Wam NK???? Bo mnie wyskakuje ,że nie ma serwera:crazy:
NIE CHODZI :wściekła/y:

dobra...wiem ze na to czekacie

Ja Meg oswiadczam uroczyscie ze jestem PPD :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
W końcu, Meg, w końcu!!!!!!!!!!!!
No nareszcie:-D:-D:tak::tak:
Ja musieć iśc wypłacic zwrot:rofl2:
Kupić nape do ogrodników Lola bo odpadła.
No i dowiedzieć się ile kosztują tauaże...
A i kupić sobie cós słodkiego:sorry2:

Nie dla się...Dla Małża na rocznice..Ale od kosztów zależeć będzie:rofl2:
No, też myślałam że to dla Ciebie...:-D

tzn. m bedzie robił sobie czy ty sobie zrobisz dla niego w jakimś tylko jemu dostępnym miejscu;-):-p:laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D dobre :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry