reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia, Madzka dzieki.
Jajuz pewnie dzis nie zajrze bo po aero ide na zakupy, wiec do jutra Lachonki...nie Lachonic tu za malo!!! ;-) :-)

Kasiu....normalnie trza opic to spotkanie po latach!!!:tak::tak::-D

Ale jak Malagosiunia Twoj synke znajdzie pol latach swojego brata blizniaka tak jak ja znalazlam Kasie Irlandke to mu brat pozyczy fajne ciuch (a noz bedzie mieszkal ten brat w USA ;-)

a tutaj daje kilka obiecanuch zdjec ze spacerku :
1.Dzielnie maszeruje!.
2. To cel naszej wedrowki
3. 4. Jak tu piknie!:-)
5. Moja zakrecona starsza tez chciala byc na zdjeciu...;-)
Fotki pikne. Wiesz Meg, ja odnalazłam w nas uderzające podobieństwo. Aż dziwne, że wcześniej tego nie zauważyłam.Mianowicie mamy niemalże identyczne zęby, a dokładnie górne jedynki. no kto by pomyślał....

Wiesz Meg, ja odnalazłam w nas uderzające podobieństwo. Aż dziwne, że wcześniej tego nie zauważyłam.Mianowicie mamy niemalże identyczne zęby, a dokładnie górne jedynki. no kto by pomyślał....
bo głębszym przyjrzeniu
36_6_1.gif
też to widzę:rofl2::-D:-D

Zjedlim chińczyka
3.gif
Męska częśc rodziny leży na łóżku i odpoczywa po ciężkim dniu
akupunktura.gif
Madzia na podłodze czyni to samo. Mała jeśc nie chce:baffled: Lekarka zapisała jej krople, dobrz że mnie ostrzegła że są gorzkie, ale to deliatnie powiedziane: są obrzydliwe
15.GIF
Na cukier jej dałam.
Madzka dziękuję za browarka
niunia.gif
z flaszeczki też łyknęłam a jak
bleeee.gif

Bodzia a czegosz ci ten mąż tak po podłodze się rzuca
hmm.gif

Megusek fotki śliczne synio przystojniacha. Tylko hmm czyżbyś doszła aż do nas? Mam podobne łąki w pobliżu domku
jest-ok.gif

Ewcia posyłam ci szpecjalistę
88.gif

reklama
To ja tak tu popołudniową porą zaserwuje wam dobrą whiskey. Mam co świętować. Odnalazłam siostre po latach. Meg....to dla Ciebie:-)
jackdanielsrj0.th.jpg
Dziewczyny, częstujcie się. Prosze bardzo.
I tu jeszcze Cola, bo ja np to lubie whiskey z cola:-p. Pijcie, pijcie nie zabraknie....:tak::tak::tak:

Do góry