reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ściemka, Lachony !!
U nas cały dzień chmurzyło się, powiewało, czasem słonko wyjrzało, ale było cieplutko,a teraz na wieczór zaczęło padać :sorry2:
Jutro mykam do Racka, oddać w końcu indeks i zapłacić 50 zeta kary za spóźnienie, no i od razu legitke wymienie (i też muszę za to zapłacić, tylko nie wiem ile). A, i skierowanie na praktykę wezmę.

Oliwka ogląda wieczorynkę, jakaś dziwna ta bajka, ale ona zapatrzona jak w święty obrazek ;-)

A poza tym smutno mi bo tak się przed chwilą darłam do Oliwki że chyba sąsiedzi mnie słyszeli :zawstydzona/y:. A ona biedna zaczęła tak płakusiać, aż się zanosiła... Kutwa nerwy mi puszczają :-:)zawstydzona/y:

A poza tym smutno mi bo tak się przed chwilą darłam do Oliwki że chyba sąsiedzi mnie słyszeli :zawstydzona/y:. A ona biedna zaczęła tak płakusiać, aż się zanosiła... Kutwa nerwy mi puszczają :-:)zawstydzona/y:
Inna żebyś wiedziała ile razy w ciagu całego tygodnia mi nerwy puszczają. Potem cała noc przeżywam że jestem złą matką:dry:żeprzecież dziecko nic nie jest winne bo nie rozumie i td. :-:)-(ale to chyba normalne, nie:dry:w koncu Ty tu na pedagoga się kształcisz koffana;-);-)

Widze ze mnie tu w pupie wszyscy maja:crazy:;-) ale nie myslcie sobie ze se pojde!

Mały na chwilke do babci na dol poszedl jak tylko wroci to idziemy sie kapac, m pojechal jakies auto ogladnac, bo znowu chce kupowac.:baffled:

Musze sie pochwalic.... schudłam 1,5kg od piatku:-) super super super strasznie sie ciesze:-)

Bodzia sliczne scrapki

Madzia moój tez pierwsze pelzal, tyle ze do tylu:laugh2:

Sikoreczkowie jak zwykle cudowni, Madziuchna usmiech ma boski

Inna żebyś wiedziała ile razy w ciagu całego tygodnia mi nerwy puszczają. Potem cała noc przeżywam że jestem złą matką:dry:żeprzecież dziecko nic nie jest winne bo nie rozumie i td. :-:)-(ale to chyba normalne, nie:dry:w koncu Ty tu na pedagoga się kształcisz koffana;-);-)
To tak jak ja:-:)-:)-(

cześc wam...
MOj mezulo rano przed 6 zjechal do domku,,nowym autem juz,,nono powiem wam fajowe,,jak zrobie fotki to sie pochwalee:-p:-p..
Teraz on pojechal na wies do cioci z malym,bo maly tam zostaje,,potem maz do Gdanska,a ja na 20 do dentysty,,w koncu,,maz dzisiaj zadzwonil,ze umieram z bolu i maja mnie przyjac i podziałalao...moze cos mi tamz robia,,,

Chyba ebdziemy spali na wsi,,,teraz latania i zalatwiania z autem,,,papiery,tlumaczenie itp....troche tego jest...

u na pada,leje ,brzydko
Pozdrawammm

A ja od jutra będę słomianą wdową, bo mój m jedzie do mamusi i zostaje u niej przez cały weekend, więc zapraszam wszystkich na imprezę - chata wolna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry