reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Wina wina wina dajciepijmy i spiewajmy!!!! lalalallalal....Siostra zapodaj nute...![]()
A jak umrę pochowajcie
na zielonej Ukrainie
Przy kochanej mej dziewczynieeeee
Hej Hej Hej sokoły.....
megusek i ja się poczęstuję...Chcialam postawic cos z okazji odnaleznienia mojej siostry...nie myslecie ze sknera ze mnie! Okazja jest ze ho ho...a wiecpijcie co chcecie...![]()
![]()

Już zdaję relację.....z wizyty u lekarza....
....Pani doktor po zbadaniu ogólnym Amandy stwierdziła że to jeszcze za wcześnie żeby określić czy to na policzkach jest skazą białkową więc na razie kazała mi wyeliminować nabiał i za parę dni zacząć go pomału wprowadzać do jadłospisu ale cały czas Amandę obserwując.....i spisywać wszystko co jem bo być może co innego w moim menu powoduję alergię....
....Pani doktor po zbadaniu ogólnym Amandy stwierdziła że to jeszcze za wcześnie żeby określić czy to na policzkach jest skazą białkową więc na razie kazała mi wyeliminować nabiał i za parę dni zacząć go pomału wprowadzać do jadłospisu ale cały czas Amandę obserwując.....i spisywać wszystko co jem bo być może co innego w moim menu powoduję alergię....

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)

Ja teraz ide sie przekąpać, a potem położyć chłopaków spać. Miłej zabawy.
mysmy sie nigdy nie dowiedzieli co uczulaKube w moim jedzeniu...a juz jadlam an okraglo dzem jablkowy i w koncu odstawilam go/Już zdaję relację.....z wizyty u lekarza....
....Pani doktor po zbadaniu ogólnym Amandy stwierdziła że to jeszcze za wcześnie żeby określić czy to na policzkach jest skazą białkową więc na razie kazała mi wyeliminować nabiał i za parę dni zacząć go pomału wprowadzać do jadłospisu ale cały czas Amandę obserwując.....i spisywać wszystko co jem bo być może co innego w moim menu powoduję alergię....![]()
Aluska saidaj....poleje Ci

Cześć Lachonki!:-)
Nie zaglądałam do Was cały dzień i nawet się stęskniłam za Wami.;-)
Dziś była u nas moja mama i troszkę się pobawiła z Maciusiem.:-)
Byłam u lekarza chłopaczkami u kontroli i są osłuchowo czyści.
Ze spacerkiem mam się jeszcze wstrzymać do poniedziałku, ale myślę, że wytrzymam.;-)
A tak w ogóle, to dziś i jutro jestem slomiana.;-)
Idę Was teraz trochę poczytać.
Nie zaglądałam do Was cały dzień i nawet się stęskniłam za Wami.;-)

Dziś była u nas moja mama i troszkę się pobawiła z Maciusiem.:-)
Byłam u lekarza chłopaczkami u kontroli i są osłuchowo czyści.

A tak w ogóle, to dziś i jutro jestem slomiana.;-)

Idę Was teraz trochę poczytać.
reklama
no to chluśniem..... bo uśniem...mysmy sie nigdy nie dowiedzieli co uczulaKube w moim jedzeniu...a juz jadlam an okraglo dzem jablkowy i w koncu odstawilam go/
Aluska saidaj....poleje Ci![]()

Podziel się: